nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

DAP jangan ambil kesempatan isu Veveonah

Berita Malaysiakini bertajuk “Hannah dakwa timbalan menteri ‘buli siber’ Veveonah” adalah sangat tidak tepat dan berniat jahat untuk memanipulasi fakta dan kronologi isu kontroversi ini.

Tidak pernah dalam mana-mana keadaan saya menegakkan ‘benang basah’ atau cuba memberi gambaran negatif kepada Veveonah Mosibin seperti yang cuba digambarkan oleh Hannah.

Semalam juga saya telah membuat sidang media bagi menerangkan kesalahan fakta tersebut kerana mendapat maklumat daripada Ahli Parlimen kawasan Veveonah.

zahidi
ZAHIDI ZAINUL ABIDIN

Tidak pernah dalam mana-mana keadaan selepas kekhilafan di Dewan Negara yang menunjukkan saya menunding jari kepada Veveonah.

Malahan dalam sidang media tersebut, saya menyatakan akan berjumpa Veveonah untuk mendengar sendiri pandangan beliau dan menyelesaikan kontroversi ini.

Sehubungan dengan itu, sikap Hannah menunding jari seolah-olah saya melakukan buli siber adalah sangat semberono dan cubaan mencari politik murahan.

Saya fikir ini juga merupakan budaya politik yang jijik dan tidak waras DAP mengambil kesempatan membakar emosi secara ‘mislead’ rakyat bagi meraih keuntungan politik.

DAP perlu berhenti menjadikan cara ini sebagai kelaziman budaya politik mereka.

DATUK ZAHIDI ZAINUL ABIDIN
Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia

Get real time updates directly on you device, subscribe now.