nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Isnin tekad pertahan DUN Klias untuk rakyat

11 SEPT: Calon Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Datuk Isnin Aliasnih bertekad mahu mempertahankan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Klias pada Pilihan Raya Negeri (PRN) kali ke-16 akan datang.

Isnin juga tidak menafikan segala perancangan pembangunan rakyat yang dirancang ketika dia menjadi wakil rakyat masih belum diselesaikan sepenuhnya selepas DUN Sabah dibubarkan 30 Julai yang lalu.

Beliau bersyukur dan berterima kasih kepada pucuk pimpinan Perikatan Nasional (PN) khususnya Bersatu kerana memberi kepercayaan semula kepadanya bagi mempertahankan kerusi.

“Saya akan teruskan agenda dan misi saya yang masih belum selesai sebelum ini sekiranya rakyat di kawasan itu terus memberi kepercayaan kepadanya untuk berkhidmat.

“Saya mengakui, saya belum berpuas hati dengan pembangunan di Klias hampir dua tahun ini dan saya akan pastikan ianya diteruskan jika rakyat memilihat saya semula menjadi wakil mereka

“Saya akui selama hampir lebih dua tahun ini memang saya belum berpuas hati dengan pembangunan di Klias dan sudah pasti pada kali ini saya optimis dan berkeyakinan untuk mempertahankan kerusi ini selain mahu meneruskan agenda buat pembangunan untuk rakyat,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Sementara itu, Isnin juga telah bersedia untuk mengharungi cabaran pada PRN Sabah kali ini yang pertandingan dijangka melebihi tiga penjuru.

“Bagi saya setiap kali pilihan raya, ini satu perkara biasa, saya menjangkakan pertandingan kali ini akan melebihi dari tiga penjuru.

“Mungkin Warisan atau Keadilan atau pun Warisan Plus dan dijangka Parti Cinta Sabah (PCS) juga akan bertanding pada kali ini.

“Saya rasa ini semua tiada halangan bagi saya kerana sistem demokrasi itu amat adil,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.