nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BN, PN tak taja parti kecil

14 SEPT: Barisan Nasional (BN) dan Perikatan Nasional (PN) tidak menaja mana-mana parti kecil untuk bertanding bagi memecahkan undi di kawasan-kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) tertentu.

Penafian itu dibuat oleh Pengerusi BN Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin ketika berucap merasmikan jentera BN di DUN Libaran, hari ini.

Beliau berkata, tiada keperluan bagi BN untuk berbuat demikian semata-mata untuk memastikan calon parti menang di kerusi-kerusi yang ditandingi.

“Itu mereka punya andaian, saya tidak nampak begitu…seharusnya dia menghormati proses demokrasi berlaku di Sabah di mana semua parti dan individu berhak untuk bertanding termasuk atas tiket Bebas.

“Saya anggap proses demokrasi di Sabah amat terbuka. Jadi saya mengalu-alukan mereka yang mahu bertandingan dalam PRN Sabah sebab mereka pun bernafsu untuk menjadi YB biarlah terserahlah kepada rakyat mahu memilih sesiapapun,” katanya.

Bung Moktar yang juga calon BN bagi DUN Lamag menegaskan, gabungan BN dan PN akan tetap mempertahankan kedaulatan dan Sabah akan kekal menjadi sebahagian daripada hak dan wilayah Malaysia biarpun ada tuntutan dibuat oleh kerajaan Filipina.

“Insya-Allah jika BN dan PN menang PRN Sabah kita akan pertahankan kedudukan negeri ini sebagai sebahagian daripada tanah Malaysia dengan apa cara sekali pun.

“Kita rakyat Sabah juga memberi amaran kepada kerajaan Filipina bahawa kita tidak akan mengiktiraf tuntutan mereka ke atas negeri ini sampai bila-bila pun,” jelasnya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.