nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penduduk Sekong rugi kalau tidak pilih ‘Chil’ jadi ADUN

14 SEPT: Bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sekong, Datuk Samsudin Yahya, meminta pengundi di kawasan itu, memilih Naib Ketua Puteri UMNO bahagian Sandakan, Hazulizah Md Dani, sebagai wakil rakyat mereka, pada 26 September depan.

Samsudin berkata, keputusan Barisan Nasional (BN) Sabah memilih Hazulizah amat tepat kerana beliau seorang yang kuat bekerja dan berdisiplin tinggi serta rajin membantu orang susah.

“Walaupun, Hazulizah atau dikenali sebagai ‘Chil’ (kerana berbadan kecil) tetapi kita tidak boleh pandang rendah kepadanya kerana beliau adalah seorang kuat bekerja dan sanggup berkorban apa sahaja demi membantu rakyat.

“Ini terbukti apabila Chil sanggup mempertaruhkan keselamatan diri untuk menghulurkan bantuan makanan dan barangan keperluan harian kepada tuan puan ketika peringkat awal Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan Mac lalu, kerana tiada sesiapa mahu berbuat demikian.

“Jadi saya berharap semua penduduk di Kampung Bakau yang boleh mengundi supaya mengundi calon bernama ‘Hazulizah Md Dani’ kerana beliau bukan orang lain tetapi seperti ahli kelurga kita juga kerana ibu bapanya berasal dari sini,” katanya dalam ucapan alu-aluan sempena kempen PRN Sabah yang turut dihadiri oleh Pengerusi BN Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin di Sandakan, sebentar tadi.

Bung Moktar dalam sidang medianya berkata beliau memilih Hazalizah sebagai calon BN di kawasan itu bukan kerana dia adalah Naib Ketua Puteri UMNO semata-mata tetapi yakin dengan kebolehan dan kemampuannya untuk menyelesaikan masalah penduduk di DUN Sekong jika dipilih menjadi ADUN nanti.

“Masalah bekalan ketiadaan bekalan elektrik dan lampu jalan hanya masalah kecil sahaja, tidak perlu campur tangan pemimpin tertinggi membuat keputusan.

“Jika kita berjaya menawan Sabah pada 26 September ini saya akan arahkan wakil rakyat di kawasan Sekong ini menyelesaikan masalah berkenaan.

“Jika mereka mahu rumah kita akan wartakan tanah bersesuaian untuk pemindahan dan penempatan semula penduduk di kampung ini kita akan selesaikan dengan syarat mereka mesti kembali memberikan sokongan kepada BN pada hari pengundian, 26 September ini,” katanya.

Sementara itu, Hazulizah pula memberi jaminan bahawa beliau akan menyelesaikan pelbagai masalah dihadapi penduduk Sekong termasuk bekalan elektrik, air, jalan raya dan kawasan penempatan baharu untuk penghuni setinggan Kampung Bakau jika BN kembali menjadi kerajaan.

Beliau juga berjanji akan menjadikan kawasan DUN Sekong sebagai salah satu hub pendidikan utama di negeri Sabah kerana anak jati kampung berkenaan yang kini sudah berjaya dalam hidup termasuk bekerja sebagai golongan profesional di luar sana.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.