nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rakyat Sabah boleh percaya Aku Janji GRS

16 SEPT: Gabungan Rakyat Sabah (GRS) bertekad untuk melaksanakan semua perkara yang terkandung dalam Aku Janji dalam masa lima tahun selepas membentuk kerajaan negeri Sabah kelak.

Pengerusi Barisan Nasional (BN) Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin berkata, segala janji-janji yang dibuat itu telah mengambil kira pelbagai aspek termasuk keselamatan dan kedaulatan Sabah.

Sehubungan itu, beliau berharap rakyat Sabah tidak ragu-ragu mengundi calon-calon di bawah GRS kerana mereka tidak akan bersikap seperti Parti Warisan Sabah (Warisan) yang gagal menunaikan janji.

BUNG MOKTAR RADIN

“Kita cukup komited untuk melaksanakan Aku Janji ini demi semangat pertiwi, kerajaan lebih adil, berintegriti dan amanah,” katanya ketika berucap dalam majlis pelancaran Aku Janji GRS di sini, hari ini.

Majlis pelancaran Aku Janji GRS sempena Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah disempurnakan oleh Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin di Kota Kinabalu.

Turut hadir, Pengerusi Perikatan Nasional (PN) Sabah, Datuk Hajiji Noor; Timbalan Presiden Parti Bersatu Sabah (PBS), Datuk Seri Radin Malleh dan Setiausaha Agung PN, BN, PBS dan PAS.

Aku Janji itu menggariskan sembilan teras utama merangkumi infrastruktur, ekonomi, peluang pekerjaan, perkhidmatan awam, kesihatan dan kesejahteraan rakyat, pendidikan modal insan, keselamatan, belia, pembangunan wanita.

Sementara itu, Hajiji berkata, Aku Janji GRS adalah usaha untuk membawa Sabah ke era dan harapan baharu selepas PN, BN dan PBS selepas mengambil alih tampuk kerajaan negeri.

Beliau berkata, Sabah mampu memacu pembangunan lebih menyeluruh sekiranya mempunyai hubungan baik dan sehaluan dengan kerajaan Persekutuan.

Menurutnya, kepimpinan Muhyiddin sudah terbukti berjaya melakukan yang terbaik kepada negara dan Sabah walaupun baru mengambil alih pentadbiran.

“Saya yakin jika berpaksikan hak Sabah di bawah Penjanjian Malaysia (MA63), Aku Janji ini akan menjadi satu keistimewaan bagi rakyat Sabah dalam PRN.

“Di peringkat Persekutuan, kita ada Wawasan Kemakmuran Bersama 2030, jadi Aku Janji ini adalah tawaran lebih baik untuk memulihkan ekonomi yang dihancurkan pentadbiran Warisan,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.