nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anifah tuduh Mohamaddin pengkhianat Sabah

21 SEPT: Presiden Parti Cinta Sabah (PCS), Datuk Seri Anifah Aman, menyifatkan pemimpin Parti Warisan Sabah (Warisan), Datuk Mohamaddin Ketapi sebagai pengkhianat berikutan kenyataannya yang didakwa menghina anggota keselamatan yang terkorban dalam peristiwa pertempuran di Tanduo, Lahad Datu, Sabah pada 2013.

Bekas Menteri Luar itu cukup kecewa melihat rakaman video di mana Mohamaddin memberi ucapan yang berbaur penghinaan terhadap anggota-anggota keselamatan Malaysia yang sanggup menggadaikan nyawa mereka demi mempertahankan kedaulatan negara.

Beliau menjelaskan, sepanjang peristiwa pertempuran itu, seramai 235 pengganas telah mendarat di bumi Sabah dari Pulau Siminul Filipina dan 10 anggota keselamatan Malaysia telah terkorban dalam pertempuran tersebut termasuk dalam beberapa serangan hendap.

“Pemimpin parti Warisan ini telah menyifatkan pengorbanan mereka sebagai ‘sandiwara’.

“Di manakah rasa hormat pemimpin parti Warisan ini kepada anggota keselamatan Malaysia yang telah terkorban semasa mempertahankan kedaulatan bumi Sabah?

“Ucapan beliau boleh disifatkan sebagai satu pengkhianatan kepada Sabah. Jelas sekali kenyataan yang telah dikeluarkan menunjukkan betapa buta mata serta hati parti Warisan terhadap pengorbanan wira-wira negara, sekaligus melukakan hati keluarga dan rakan-rakan seperjuangan anggota keselamatan kita,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Mohammadin yang juga bekas Menteri Pelancongan, Seni dan Budaya era Pakatan Harapan (PH) dilihat membuat dakwaan yang tidak masuk akal itu dalam rakaman video yang tular melalui media sosial.

Anifah menambah, perbuatan dan pengkhianatan sedemikian sama sekali tidak boleh diterima.

“Seharusnya parti Warisan bermuhasabah dan malu dengan kenyataan yang jijik ini. Rakyat seharusnya menolak pimpinan parti Warisan yang sebegini,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.