nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BN mesti menang besar PRN Sabah

21 SEPT: Barisan Nasional (BN) perlu menang besar dalam Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah pada 26 September ini jika mahu membentuk kerajaan negeri yang stabil.

Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata tindakan itu perlu kerana hanya dengan kemenangan besar sahaja kerajaan negeri Sabah yang bakal dibentuk menjadi lebih kukuh, stabil dan mampu bertahan lebih lama.

Beliau yang juga bekas Pengerusi BN dan Presiden UMNO berkata kestabilan kerajaan negeri membolehkan pelbagai projek pembangunan dapat dilaksanakan dengan berterusan.

Barisan Nasional
Penyokong-penyokong BN yang hadir dalam Program Ramah Mesra Bersama Penduduk DUN Darau di Kampung Kalansanan, malam tadi.

“Saya setuju kita perlu sebuah kerajaan yang kuat, kalau kemenangan sipi-sipi lebih satu dua kerusi sahaja, saya takut sejarah akan berulang sekali lagi.

“Orang akan lompat dan kerajaan tidak akan stabil namun kalau kemenangan besar maka kerajaan itu boleh bertahan lama sekurang-kurangnya lima atau empat tahun,” katanya ketika Program Ramah Mesra Bersama Penduduk Dewan Undangan Negeri (DUN) Darau di Kampung Kalansanan, malam tadi.

Berikutan itu, Ahli Parlimen Pekan berkenaan berharap pengundi di DUN Darau dan Sabah dapat membuat pemilihan terbaik.

“Kita perlu undi dengan akal bukan emosi. Tanya apa kita mahu. Adakah kita mahu sebuah kerajaan yang boleh membawa kemajuan, kita nak sebuah kerajaan yang boleh menentukan politik negeri stabil, boleh menentukan kestabilan kita terjamin, boleh menyelesaikan harapan rakyat, boleh menentukan hari esok lebih baik dari hari ini,” ujarnya.

Dalam pada itu, Najib menyifatkan Parti Warisan Sabah (Warisan) kini sudah semakin gentar dengan BN apabila mendakwa lokasi program berkempen yang sepatutnya diadakan di padang berdekatan kampung berkenaan ditukar ke sebuah restoran.

“Kita tak dapat keizinan buat di padang sebelah sana, apakah ini petanda Warisan takut pada BN? Apakah ini bererti Warisan sudah gementar, dia tengok kekuatan kita.

“Jadi dia nak sekat kita dia nak menyusahkan kita tapi dalam apa juga halangan sekatan kita tetap sokong BN,” katanya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.