nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

London batal pertunjukan bunga api Tahun Baharu

21 SEPT: Ekoran isu penularan wabak COVID-19, pertunjukan bunga api menjelang ambang Tahun Baharu 2021 di London, tidak akan dibuat pada 31 Disember ini, kata Datuk Bandarnya, Sadiq Khan.

Media Britain melaporkan, pembatalan acara tradisi tahunan tersebut yang dijangka menarik puluhan ribu penonton datang ke ibu kota England itu terpaksa dilakukan demi memelihara kesihatan awam.

“Tidak ada persembahan bunga api di sekitar London pada malam 31 Disember dan ia jauh berbeza berbanding tahun sebelumnya,” beritahu Sadiq ketika dihubungi stesen radio tempatan LBC.

Sekiranya benar, London bakal menjadi bandar raya pertama di dunia yang membatalkam pertunjukan berkenaan sempena meraikan kedatangan Tahun Baharu Masihi dan julung kali dilakukan sejak berakhir Perang Dunia Kedua.

Beliau seterusnya memberi alasan: “Kami (kerajaan metropolitan London) tidak mampu hadapi risiko jangkitan COVID-19 ekoran jumlah orang ramai yang sesak berkumpul sehari sebelum Tahun Baharu.”

Pentadbirannya namun sedang berusaha kemukakan acara sambutan alternatif dengan penduduk masih boleh ‘berseronok penuh selesa dan selamat di ruang tamu rumah sambil menonton televisyen.’

Dalih Sadiq ada asasnya kerana Britain setakat ini telah muncul menjadi negara paling teruk terjejas di benua Eropah akibat pandemik koronavirus tersebut, dengan hampir 42,000 kematian direkodkan.

Kerajaan Britain malah mengingatkan ia mungkin mengenakan semula sekatan pergerakan jika kawalan sosial norma baharu di kawasan paling teruk terjejas gagal membendung peningkatan kes COVID-19.

Secara kebetulan tengah malam 31 Disember ini juga menandakan detik Britain memperoleh kedaulatan sepenuhnya dan berakhir tempoh peralihan Brexit keluar dari Kesatuan Eropah pada 1 Januari 2021.

Dalam pada itu, keputusan untuk membatalkan pertunjukan bunga api di London adalah terpulang kepada datuk bandar sendiri, beritahu jurucakap Perdana Menteri Britain, Boris Johnson kepada wartawan.

Ketika ditanya sama ada Downing Street ada merancang sambut peristiwa bersejarah Brexit dengan acara sendiri, beliau berkata, ia akan diumumkan apabila tiba masanya ‘tetapi bukan sekarang.’

Get real time updates directly on you device, subscribe now.