nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Malaysia pertimbang kenakan cukai karbon

23 SEPT: Malaysia mempertimbangkan untuk mengenakan cukai karbon dalam pelaburan akan datang untuk menyokong agenda kelestarian sebagai usaha untuk menangani perubahan iklim.

Perkara itu diumumkan oleh Ketua Setiausaha Kementerian Alam Sekitar dan Air (KASA), Datuk Seri Zaini Ujang dalam Sidang Kemuncak Kelestarian Bumi Yang Lebih Sejuk 2020 di Kuala Lumpur, semalam.

Menurut beliau, bagi menguruskan risiko perubahan iklim, Akta Perubahan Iklim yang baharu juga mungkin akan digubal dalam masa terdekat, bergantung kepada pemahaman penggubal dasar dan permintaan daripada rakyat secara umumnya.

“Kita mungkin menggunakan undang-undang sedia ada, seperti Akta Kualiti Alam Sekitar 1974, bersama-sama dengannya (Akta Perubahan Iklim yang baharu),” katanya.

Semasa sesi bertajuk “Adakah Anda Bersedia? Peraturan-Peraturan Yang Sukar, Tetapi dengan Insentif”, Zaini mendedahkan kerajaan sedang menyemak semula Akta Kualiti Alam Sekitar 1974 bagi meliputi perubahan iklim, kelestarian serta mandat pengurusan dan pelaporan gas rumah hijau.

“Buat masa ini, kita sedang merancang untuk mengkaji keperluan perundangan perubahan iklim.

“Jika kita memerlukannya, kita akan merangka peraturan berkaitan,” jelasnya.

Zaini menambah, ia akan merangkumi pelaporan sektor swasta dan instrumen ekonomi, mencontohi apa yang telah dilakukan di New Zealand, negara pertama di dunia yang menuntut pelaporan risiko iklim.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.