nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hajiji, Bung seru rakyat Sabah keluar mengundi

24 SEPT: Pengundi berdaftar dinasihatkan agar melaksanakan tanggungjawab masing-masing sebelum pusat pengundian ditutup jam 5 petang ini.

Ketua Badan Pimpinan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Sabah, Datuk Hajiji Noor mengharapkan agar proses pengundian dapat diselesaikan sebelum jam 5 petang.

Beliau yang mempertahankan kerusi DUN Sulaman berkata, proses pengundian di Sekolah Kebangsaan Serusup di sini, berjalan lancar.

“Saya dapat lihat proses pengundian dijalankan dengan teratur mengikut Prosedur Operasi Standard (SOP).

“Saya harap proses di SK Serusup dapat diselesaikan sebelum pusat pengundian ditutup jam 5 petang ini,” katanya ketika ditemui selepas mengundi, hari ini.

Beliau juga berharap agar tiada rakyat negeri ini terdedah kepada jangkitan COVID-19 sepanjang menunaikan kewajipan mengundi.

Tan Sri Musa Aman mengundi di DUN Sg Manila

Sementara itu, Pengerusi Barisan Nasional (BN) Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin berkata, meski proses undian di Lamag berjalan perlahan tetapi ia tetap berjalan lancar.

Beliau turut mengucapkan terima kasih kepada semua petugas pilihan raya antaranya Suruhanjaya Pilihanraya, pihak keselamatan dan juga Kementerian Kesihatan Malaysia serta semua yang memastikan persiapan dan proses pengundian berjalan lancar.

“Apa yang penting, kita kena patuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan,” katanya.

“Dalam musim pandemik Covid-19 in, kita perlu amalkan SOP ini dan kita yakin pengundi Lamag juga dapat menjalankan hak dan tanggungjawab mereka pada hari ini,” katanya ketika ditemui media selepas selesai membuang undi beliau di Saluran Dua, SK Bukit Garam, disini, kira-kira jam 11.16 pagi.

Terdahulu, Hajiji berdepan persaingan tiga penjuru menentang Rekan Hussien daripada Parti Cinta Sabah dan calon Parti Warisan Sabah (WARISAN), Datuk Aliasgar Basri.

Manakala Bung yang bertanding sebagai Calon BN di DUN Lamag juga kawasan dewan undangan negeri yang baru di Kinabatangan, dimana dua lagi DUN sedia ada adalah DUN Sukau yang mana calon BN, Datuk Jafry Ariffin bertanding dan DUN Kuamut yang mana calon BN, Datuk Juhari Janan, bertanding.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.