nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM hargai semangat setiakawan GRS

28 SEPT: Tan Sri Muhyiddin Yassin mengucapkan terima kasih kepada kepimpinan dan seluruh Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) daripada Perikatan Nasional (PN), Barisan Nasional (BN) dan Parti Bersatu Sabah (PBS) yang bersetuju mencalonkan Datuk Seri Hajiji Mohd Noor sebagai Ketua Menteri Sabah yang baharu.

Perdana Menteri berkata, persepakatan ini membuktikan kerjasama erat parti-parti di bawah Gabungan Rakyat Sabah (GRS) sepanjang Pilihan Raya Negeri Sabah baru-baru ini mendapat sokongan rakyat negeri berkenaan.

“Saya sangat menghargai semangat setiakawan yang ditunjukkan oleh parti-parti dalam gabungan ini demi kepentingan dan masa depan rakyat Sabah.

“Saya juga berdoa semoga Sabah terus kekal menjadi sebuah negeri yang aman dan makmur,” katanya yang juga Pengerusi Perikatan Nasional.

Muhyiddin berkata demikian dalam kenyataan yang disiarkan menerusi Facebook beliau sebentar tadi.

Tengah hari tadi, kesemua ADUN GRS bersepakat sebulat suara memilih Hajiji yang juga Pengerusi Perikatan Nasional Sabah dan ADUN Sulaman sebagai Ketua Menteri yang baru.

Majlis Istiadat Angkat Sumpah Ketua Menteri Sabah akan berlangsung di Istana Negeri jam 10.30 pagi esok. –Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.