nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Exco Pahang, Nazri Ngah sah negatif COVID-19

30 SEPT: Exco Hal Ehwal Felda, Koperasi, Usahawan dan Hal Ehwal Pengguna Pahang, Datuk Nazri Ngah disahkan negatif COVID-19 dalam ujian kedua polymerase chain reaction (PCR) semalam.

Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail berkata, keputusan negatif itu disahkan oleh Pengarah Kesihatan Pahang, Datuk Dr Bahari Che Awang Ngah, hari ini.

Menurut beliau, semua kontak rapat Nazri dalam beberapa majlis sebelum ini tiada risiko dijangkiti wabak terbabit.

wan rosdy wan ismail
WAN ROSDY WAN ISMAIL

“Sungguhpun begitu, saya merayu kepada orang ramai supaya meneruskan amalan-amalan yang disarankan sepertimana prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan dan Majlis Keslamatan Negara (MKN).

“Kita tidak boleh sekali-kali alpa tentang perkara ini kerana wabak pandemikCOVID-19 masih berada dalam komuniti kita yang wajib berwaspada serta berusaha untuk membendung dan mengatasinya,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Wan Rosdy memberitahu, petugas Jabatan Kesihatan Negeri Pahang memainkan peranan mereka dengan baik dan bertindak pantas dalam menangani risiko penularan COVID-19.

“Mengambil kesempatan ini, saya ucapkan terima kasih kepada Jabatan Kesihatan Negeri serta kakitangannya, yang bertindak pantas dalam menangani isu terkini yang dihadapi,” katanya.. –

Sinar Harian Online hari ini melaporkan, Nazri dimasukkan ke Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, Temerloh untuk menjalani kuarantin selama 14 hari.

Beliau dan delegasi kerajaan negeri Pahang yang lain pulang dari Sabah pada 25 September lalu dan terus membuat saringan COVID-19 di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur pada malam yang sama dan keputusan mendapati mereka negatif COVID-19.

Nazri seterusnya menghadiri majlis pelancaran buku Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah bersama Wan Rosdy dan beberapa Exco kerajaan negeri Pahang.

Walau bagaimanapun, Nazri menjelaskan beliau tidak bersalaman dengan sesiapa pun dalam majlis tersebut termasuk Pemangku Raja Pahang, Tengku Mahkota Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah yang melancarkan buku tersebut. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.