nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jernihkan keadaan, bukan tambah duka

30 SEPT: Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin mengajak semua pihak untuk bersama-sama menjernihkan keadaan susulan keputusan Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah baru-baru ini.

Beliau pada masa sama mahu pihak yang masih bersandiwara dengan menyalahkan pemimpin tertentu dalam hal dan urusan Sabah, susulan keputusan PRN agar menghentikan tindakan tersebut.

Menurut Timbalan Ketua Menteri Sabah itu, pihak-pihak berkenaan seharusnya berlaku adil, agar tidak merugikan parti dengan agenda peribadi.

“Kita jernihkan keadaan, bukan mengeruhkan lagi kedukaan kita dengan keputusan PRN baru- baru ini.

“Duka dan pedihnya, UMNO Sabah yang merasainya, kita undur selangkah ke belakang bukan bererti kalah, tetapi kita bersedia untuk melangkah jauh lagi ke hadapan,” katanya dalam kenyataan yang disiarkan di laman Facebook Barisan Nasional (BN) hari ini.

Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Lamag itu berkata, ‘post mortem’ juga akan dibuat bagi mencari punca beberapa kerusi yang ditandingi BN, mengalami kekalahan.

Bagaimanapun, beliau bersyukur BN masih mampu memenangi 14 kerusi daripada 32 kerusi yang mereka tandingi, malah 70 peratus daripadanya adalah muka baharu.

Bung Moktar berkata, UMNO Sabah juga akan membuat penambahbaikan bagi memastikan BN dapat merampas semula kerusi-kerusi tersebut pada PRN akan datang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.