nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ketua Eksekutif LTAT akan diumum tak lama lagi

3 OKT: Lembaga Tabung Angkatan Tentera (LTAT) akan menamakan ketua eksekutif barunya untuk menggantikan Nik Amlizan Mohamed yang sudah menamatkan tempoh perkhidmatannya selama dua tahun pada akhir bulan lalu.

Pengerusi LTAT, Jeneral (B) Tan Sri Dr Mohd Zahidi Zainuddin berkata, Nik Amlizan yang menyertai LTAT pada 2018 telah memainkan peranan penting dalam transformasi LTAT.

“Beliau telah membina asas yang kukuh untuk LTAT berdasarkan struktur organisasi yang mantap dan amalan tadbir urus korporat terbaik.

“Nik Amlizan juga memastikan LTAT berada di landasan yang betul untuk mencapai aspirasi jangka panjangnya untuk menjadi dana pencen bertaraf dunia untuk kepentingan pencarumnya,” katanya dalam satu kenyataan.

Mohd Zahidi mengucapkan terima kasih kepada Nik Amlizan atas sumbangan besarnya bagi tempoh dua tahun ini.

“Kami doakan yang terbaik untuk masa depannya. LTAT akan mengumumkan pengganti Nik Amlizan pada masa yang sesuai,” katanya.

Sementara itu, Lembaga Pengarah LTAT telah memberi kepercayaan kepada Ketua Pegawai Pelaburannya, Mohd Haniz Mohd Nazlan untuk menanggung tugas Ketua Eksekutif dan operasi harian dana pencen itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.