nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BN Sabah sokong tak letak calon di Batu Sapi

10 OKT: Barisan Nasional (BN) Sabah menyokong keputusan pimpinan parti itu di peringkat pusat untuk tidak meletak calon pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Batu Sapi.

Pengerusinya, Datuk Seri Bung Moktar Radin berkata, adalah lebih baik bagi kerajaan Negeri dan BN memberikan tumpuan untuk membantu rakyat menangani keperitan hidup yang terkesan dengan kegawatan ekonomi akibat pandemik COVID-19 yang belum berkesudahan ini.

Jelas beliau, perkara ini telah pun dibincangkan di peringkat BN negeri yang sememangnya sebelum ini mengambil keputusan yang sama dengan keputusan pucuk pimpinan BN Pusat.

“BN Sabah menghormati dan menyokong keputusan tersebut memandangkan Sabah ketika ini berhadapan dengan gelombang COVID-19 yang angkanya saban hari meningkat dan amat membimbangkan,” katanya.

Pengerusi BN, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi baru baru ini mengumumkan BN tidak bertanding pada PRK Batu Sapi diambil bagi mengelak penularan COVID-19.

Menurut beliau yang juga Presiden UMNO, BN mengambil keputusan untuk tidak menyertai PRK Parlimen Batu Sapi kerana merasakan wabak itu perlu dielakkan dari menular, sekiranya PRK diadakan sebagaimana dialami sewaktu Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah yang lalu.

Bung Moktar yang juga Timbalan Ketua Menteri I seterusnya berkata, fokas kerajaan negeri ketika ini adalah membendung Penularan wabak virus Covod-19 daripada menular.

Tegas beliau yang juga Menteri Kerja Raya, sudah tiba masanya untuk ahli-ahli politik di negeri ini melangkaui sempadan parti untuk bersolidariti bersama tanpa mengira fahaman politik demi keselamatan dan kesejahteraan rakyat di negeri ini.

” Bukan masanya menuding jari antara satu sama lain segala punca peningkatan wabak Covid -19 ,perkara ini adalah musibah yang perlu ditangani bersama tanpa mengira fahaman politik ” ujarnya.

Dalam hubungan ini menurut Bung mesyuarat Jemaah Menteri yang dipengerusikan oleh Ketua Menteri Datuk Seri Panglima Hajiji Mohd Noor baru baru ini kerajaan bersetuju memperuntukan sejumlah RM50 juta bagi membasmi penularan pandemik Covid-19 selain membantu rakyat yang terjejas di negeri berkenaan.

Katanya RM10 juta daripada dana tersebut digunakan untuk memberikan bakul berisi makanan asas kepada penduduk di empat daerah iaitu Tawau, Semporna, Lahad Datu dan Kunak yang sekarang ini diisytiharkan sebagai zon merah akibat jangkitan Covid-19 yang meningkat secara drastik.

“Kerajaan akan menyalurkan bantuan makanan kepada semua yang penduduk di daerah-daerah ini,” katanya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.