nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lagi Ahli Parlimen BN repot polis dikait sokong Anwar

9 OKT: Ahli Parlimen Kimanis, Datuk Mohamad Alamin membuat laporan polis terhadap sebuah portal yang mendakwa dirinya tersenarai dalam barisan Ahli Parlimen yang berkomplot bersama Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi menjatuhkan kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Mohamad membuat laporan itu di Balai Polis Dang Wangi pada jam 10 malam tadi.

Menerusi satu hantaran di Facebook miliknya hari ini, Mohamad menegaskan tetap dengan pendirian menyokong kepimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin

“Setakat jam ini saya tetap menyokong kepimpinan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin.

“Justeru, malam tadi saya telah membuat satu laporan polis terhadap pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab ini,” katanya menerusi kenyataan di Facebook miliknya, hari ini.

Dalam pada itu, Mohamad turut menegaskan beliau sama sekali tidak terlibat dengan komplot Anwar untuk menubuhkan kerajaan baharu.

“Saya tak kisah pun sekiranya benar Datuk Seri Anwar Ibrahim mempunyai cukup bilang untuk menjadi Perdana Menteri.

“Tetapi sebagai seorang Ahli Parlimen saya menafikan sekeras-kerasnya menyokong beliau, dan saya mempersoalkan kenapa nama saya telah disenaraikan antara 121 Ahli Parlimen yang kononnya menyokong beliau sebagaimana yang telah banyak diviralkan,” katanya.

Terdahulu, Ketua Pembangkang itu mengesahkan dirinya akan menghadap Yang di-Pertuan Agong di Istana Negara pada 13 Oktober ini.

Anwar menyatakan pada majlis menghadap tersebut beliau akan mempersembahkan keterangan lengkap mengenai jumlah majoriti Ahli Parlimen yang kukuh dan meyakinkan seperti mana yang diumumkan sebelum ini.

Ramai Ahli Parlimen UMNO yang dikaitkan dengan kemungkinan komplot Anwar tampil menafikan penglibatan mereka dan membuat laporan polis agar tuduhan dapat dilakukan siasatan teliti.

Antara yang telah menafikan perkara tersebut ialah Ahli Parlimen Arau, Datuk Seri Shahidan Kassim dan Ahli Parlimen Jerantut, Datuk Ahmad Nazlan Idris. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.