nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MP Sabah perlu kuarantin di KL sebelum sidang Parlimen

10 OKT: Semua Ahli Parlimen dari Sabah yang akan menghadiri sidang Dewan Rakyat, mulai 2 November depan, perlu berada di ibu negara selewat-lewatnya pada 17 Oktober ini.

Ia bagi membolehkan semua Ahli Parlimen terbabit menjalani Perintah Pengawasan dan Pemerhatian di Rumah (HSO) di kediaman masing-masing atau hotel yang akan ditentukan Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA).

Perkara itu dimaklumkan Ahli Parlimen Kota Kinabalu, Chan Foong Hin ketika memuat naik surat rasmi berhubung pemakluman yang dikeluarkan Setiausaha Dewan Rakyat, Nizam Mydin Bacha Mydin di Facebook miliknya, hari ini.

Chan Foong Hin

Menurut surat berkenaan, perkara itu seperti diputuskan Majlis Keselamatan Negara (MKN).

Foong Hing berkata, arahan supaya semua Ahli Parlimen dari Sabah perlu menjalani HSO selama 14 hari itu dibuat berikutan perkembangan jangkitan COVID-19 di negeri berkenaan, baru-baru ini.

Pemimpin DAP itu turut menyeru orang ramai supaya bersama memerangi gelombang ketiga pandemik COVID-19, selain menegaskan tiada pilih kasih atau perbezaan darjat, antara ahli politik dan rakyat.

“Semalam menerima surat rasmi ini daripada Setiausaha Dewan Rakyat. Sidang Parlimen (Dewan Rakyat) akan datang ini amat penting untuk negara kerana ia membahaskan Belanjawan 2021 dan Rancangan Malaysia Ke-12 (RMK-12).

“Ahli Parlimen tidak harus mengabaikan tanggungjawab mereka dengan ketidakhadiran di Dewan semata-mata SOP yang nampak menyusahkan kehidupan harian.

“Selaku Ahli Parlimen bertanggungjawab, saya akan mematuhi SOP ditentukan MKN, selain terpaksa berada di luar Parlimen Kota Kinabalu hampir dua bulan, sampai habisnya sidang kali ini, pada 15 Disember,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.