nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MCA tak sokong komplot Anwar

11 OKT: MCA tidak akan menyokong atau menyertai komplot Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk menjatuhkan kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Presidennya , Datuk Seri Dr Wee Ka Siong berkata, mesyuarat Biro Politik MCA dipengerusikannya membuat ketetapan berkenaan berikutan kenyataan Anwar pada 8 Oktober lalu bahawa beliau sudah mendapat perkenan untuk mengadap Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, pada 13 Oktober ini.

Beliau juga telah mengadakan perbincangan bersama Pengerusi Barisan Nasional (BN), Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi serta semua Presiden parti komponen yang mencapai kesepakatan bahawa BN tidak akan menyertai Anwar dalam pembentukan kerajaan baharu.

“MCA juga mengulangi pendirian parti iaitu memberi sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin untuk menerajui kepimpinan negara khususnya dalam keadaan dunia berdepan dengan penularan pandemik COVID-19 yang menyebabkan semua sektor ekonomi terkesan.

“Kestabilan politik adalah prasyarat untuk merancakkan pertumbuhan ekonomi serta menarik lebih banyak pelaburan asing ke Malaysia,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Ka Siong berkata, adalah wajar bagi semua parti politik menumpukan perhatian sepenuhnya kepada pemulihan ekonomi dan menghentikan segala percaturan politik yang akhirnya merugikan rakyat.

Menurut beliau, pemimpin dan parti politik juga seharusnya menghormati titah Yang di-Pertuan Agong pada Mei lalu yang meminta ahli politik supaya tidak mengheret negara sekali lagi ke kancah politik yang tidak menentu. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.