nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tak mungkin Asyraf jadi ‘menteri Kabinet Anwar’

11 OKT: Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki, menolak khabar angin bahawa beliau bakal dilantik sebagai Menteri Pengajian Tinggi dalam ‘Kabinet Datuk Seri Anwar Ibrahim’ seperti yang tular dalam media sosial, semalam.

Beliau berkata, amat mustahil akan dilantik menyandang jawatan itu kerana tempoh perkhidmatannya sebagai Ahli Dewan Negara telah tamat.

Berikutan itu, Asyraf Wajdi berkata pembuat poster berkenaan sepatutnya membuat kajian terlebih dahulu dan merujuk kepada Perlembagaan Persekutuan.

“Kalau ya pun nak buat poster fitnah seperti ini, buatlah kajian terlebih dahulu. Nak sangat letak saya sebagai menteri kena tahu bahawa Perlembagaan tidak membenarkannya kerana tempoh Senator atau Ahli Dewan Negara saya sudahpun berakhir untuk dua penggal.

“Apa-apapun pendirian Pemuda UMNO tetap kekal mempertahankan keputusan Majlis Tertinggi UMNO yang jelas menolak sebarang kerjasama dengan DAP mahupun Anwar Ibrahim.

“Fokus ketika ini seharusnya untuk memastikan Agenda Bantu Rakyat DIUTAMAKAN dalam menangani pandemik COVID-19 dan kemelut ekonomi yang meresahkan dan menghimpit semua lapisan masyarakat,” katanya dalam hantaran menerusi laman Facebook miliknya hari ini.

Untuk rekod, tempoh jawatan seseorang Ahli Dewan Negara adalah tiga tahun dan boleh dilanjutkan kepada dua penggal yang mana Dewan Negara tidak terjejas dengan pembubaran Parlimen.

Asyraf Wajdi telah dilantik sebagai Senator untuk penggal kedua pada Jun 2017.

Semalam, tular dalam media sosial mengenai senarai ahli Kabinet yang bakal dipersembahkan kepada Yang di-Pertuan Agong ketika Presiden PKR itu menghadap baginda, Selasa ini.

Selain Asyraf, poster tersebut turut menyenaraikan beberapa pemimpin tertinggi UMNO, MCA dan PAS. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.