nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anwar dakwa enam kertas dibuka termasuk liwat

16 OKT: Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, mengesahkan beliau dipanggil memberikan keterangan di Bukit Aman hari ini berkaitan enam kertas siasatan yang dibuka terhadapnya termasuk satu kes liwat.

Anwar yang juga Ketua Pembangkang berkata, polis memang ada bertanyakan soalan berkenaan kes liwat yang pernah dihadapinya namun, ia tidak menjelaskan secara terperinci.

“Ini perkara biasa dalam politik dan ini adalah rencana politik pihak tertentu.

“Bagaimanapun saya melihat pihak polis berpuas hati dengan kenyataan yang saya berikan,” katanya kepada pemberita selepas selesai memberi keterangan kepada polis di Unit Siasatan Jenayah Terkelas (USJT), Jabatan Siasatan Jenayah, Bukit Aman, selama kira-kira dua jam mulai 3 petang tadi.

Mengulas lanjut, Anwar berkata polis juga menyoal siasatnya berhubungan dakwaan bahawa beliau kini sudah mendapat sokongan lebih 121 Ahli Parlimen yang menyokongnya menjadi Perdana Menteri.

Bagaimanapun, Ahli Parlimen Port Dickson berkenaan berkata adalah tidak munasabah untuk beliau mendedahkan butiran terperinci pertemuannya dengan Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, Selasa lalu.

Bekas Timbalan Perdana Menteri itu menjelaskan bahawa pegawai penyiasat juga membangkitkan soalan berkaitan butiran pertemuannya dengan Yang di-Pertuan Agong, selain berkaitan isu politik dan Ahli Parlimen yang menyokongnya.

“Yang banyak adalah soalan berkaitan politik dan nama Ahli Parlimen yang menyokong saya serta butiram terperinci pertemuan saya dan Seri Paduka.

“Saya berikan kerjasama penuh kepada semua soalan mereka namun adalah tidak munasabah untuk orang mengetahui butiran terperinci pertemuan saya dan Agong,” katanya.

Terdahulu, Anwar berkata kebanyakan soalan dikemukakan dalam sesi rakaman percakapan adalah longgar dan sehingga beliau merasakan ianya sebagai satu kesempatan pihak tertentu untuk menekannya di saat-saat genting.

Sementara itu peguamnya, Ram Karpal Singh menyatakan bahawa siasatan oleh polis terhadap Anwar dijalankan mengikut Seksyen 505 (b) Kanun Keseksaan kerana mengeluarkan kenyataan yang akan menimbulkan kegusaran awam dan Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.