nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tragedi MH17: Rusia tarik diri dari rundingan

16 OKT: Rusia akan menarik diri daripada rundingan dengan Australia dan Belanda dalam kes pesawat MH17 milik Malaysia Airlines (MAS) yang ditembak jatuh di wilayah Donetsk, Ukraine pada 17 Julai 2014.

Memetik laporan AFP, Kementerian Luar Rusia memberitahu, pertimbangan itu dibuat selepas terdapat pelbagai cubaan ‘jahat’ menuding jari kepada Moscow yang kononnya didakwa menjadi dalang insiden berkenaan.

“Tindakan berunsur konfrontasi oleh Belanda menjadikan penyertaan kami untuk meneruskan rundingan membabitkan tiga negara menjadi tidak berasas.

“Jelas sekali bahawa Australia dan Belanda tidak cuba ingin memahami apa yang tercetus ketika musim panas 2014, sebaliknya ingin sekadar mendapatkan pengakuan dari Rusia dan menuntut pampasan untuk waris mangsa.

“Rusia akan teruskan kerjasamanya dengan The Hague dalam proses siasatan, tetapi dalam format yang berbeza,” kata kementerian itu.

Rundingan tiga penjuru itu mula dijalankan sejak 2018 bagi menyiasat punca insiden nahas pesawat MH17 yang ketika itu dalam penerbangan dari Amsterdam ke Kuala Lumpur, sebelum dibedil peluru berpandu jenis BUK, pada 17 Julai 2014, sekali gus mengorbankan 298 penumpang dan anak kapal.

Perdana Menteri Belanda, Mark Rutte, ketika bercakap kepada pemberita di Sidang Kemuncak Kesatuan Eropah di Brussels, menzahirkan kekecewaan dan terkejut dengan keputusan Rusia, malah ia bakal mengundang kesengsaraan khususnya terhadap waris mangsa.

Sementara itu, Menteri Luar Belanda, Stef Blok, berkata Duta Besar Rusia sudah dipanggil bagi menyatakan kekesalan berhubung keputusan negara kuasa besar itu.

“Namun, kita komited untuk meneruskan rundingan yang sudah dijalankan sejak sekian lama,” jelasnya.

Menteri Luar Ukraine, Dmytro Kouleba dalam satu kenyataan berkata, langkah Rusia untuk menarik diri daripada rundingan itu mencerminkan situasi sebenar di sebalik insiden nahas pesawat yang sehingga kini gagal dirungkai pelbagai pihak.

Beliau berkata, Moscow merungut apabila Mahkamah The Hague mengemukakan kes pertuduhan terhadap pembabitannya dalam insiden MH17 di Mahkamah Hak Asasi Manusia Eropah (ECHR), selepas tiga kali sesi rundingan dijalankan.

“Oleh itu, Belanda mengambil pendirian tegas untuk mengheret Rusia, tanpa mengadakan sebarang rundingan dua hala, supaya ia bertanggungjawab terhadap apa yang terjadi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.