nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ketepikan dahulu soal politik -Jeffrey

20 OKT: Parti Solidariti Tanah Airku (STAR) menggesa sekutu-sekutunya dalam kerajaan Perikatan Nasional (PN) untuk mengetepikan soal politik pada masa ini.

Presidennya, Datuk Dr Jeffrey Kitingan berkata, semua parti di bawah PN sepatutnya sama-sama mengukuhkan kerajaan pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

“Saya bimbang tindakan seperti itu boleh mengundang peluang kepada pihak yang mahu mengambil kesempatan untuk meruntuhkan kerajaan seperti yang dilakukan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

“Dalam masa seperti sekarang yang mana kita berdepan pandemik COVID-19 dan krisis ekonomi, kenapa kita perlu menambah masalah lain yang memburukkan lagi ketidakstabilan politik.

“Bilalah perkara ini akan berakhir? Saya fikir mereka sepatutnya membantu mengukuhkan kerajaan, bukan melemahkannya,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Beliau yang juga Timbalan Ketua Menteri II Sabah berkata demikian sebagai mengulas perkembangan politik semasa yang menyaksikan berlaku tekanan politik terhadap pentadbiran Muhyiddin.

Sementara itu, mengulas mengenai cadangan Parti Pejuang Tanah Air (Pejuang) untuk melantik pengerusinya, Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai Perdana Menteri sementara sehingga pilihan raya umum (PRU) akan datang, Jeffrey berkata cadangan itu tidak logik kerana tiada apa-apa masalah dengan Perdana Menteri sekarang.

“Jika mereka cakap Muhyiddin tidak memiliki sokongan majoriti Ahli Parlimen, adakah Dr Mahathir ada majoriti sedangkan beliau hanya ada lima Ahli Parlimen?,” katanya.

Jeffrey yang juga Ahli Parlimen Keningau turut menyifatkan tindakan membawa usul undi tidak percaya terhadap Muhyiddin sebagai membuang masa kerana tiada jaminan Perdana Menteri seterusnya boleh bertahan lama.

Katanya, ketika negara berdepan musuh tidak kelihatan seperti sekarang, semua parti sepatutnya bekerjasama untuk memastikan kemenangan dalam peperangan itu.

Mengenai situasi di Sabah, Jeffrey berkata kerajaan negeri sudah bersetuju supaya semua parti menumpukan kepada apa yang berlaku di negeri itu ketika ini.

“Kita bersatu di bawah Gabungan Rakyat Sabah (GRS) dan kerajaan kita memberi tumpuan kepada usaha menangani COVID-19 serta memulihkan ekonomi demi kebajikan dan kebaikan rakyat,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.