nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahmad Zahid pemimpin berjiwa besar

22 OKT: Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi disifatkan sebagai seorang pemimpin berjiwa besar yang meletakkan kepentingan dan kesejahteraan rakyat di hadapan.

Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Armand Azha Abu Hanifah berkata, dalam situasi hari ini, ketika negara sedang berperang mengatasi pandemik COVID-19, tindakan pemimpin tertinggi UMNO itu adalah sangat tepat.

“Selaku Ketua Bahagian dan Ahli Majlis Tertinggi (MT) UMNO, saya mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada Presiden yang begitu konsisten dalam perjuangannya, dengan mengutamakan kepentingan dan kesejahteraan rakyat.

“Dalam situasi negara sedang berperang mengatasi pandemik COVID-19, tindakan pucuk pimpinan parti untuk memfokuskan penyelesaian wabak itu merupakan tindakan terbaik bagi semua pihak, baik parti politik mahupun rakyat, “katanya dalam kenyataan media, hari ini.

ARMAND AZHA ABU HANIFAH
ARMAND AZHA ABU HANIFAH

Semalam, Ahmad Zahid mengumumkan pendirian UMNO untuk melakukan gencatan politik dan menumpukan kepada kesejahteraan rakyat yang terkesan akibat COVID-19 dan ekonomi.

Selain itu, UMNO mengambil pendirian mendukung kerajaan Perikatan Nasional (PN) dalam memfokuskan agenda membantu rakyat dan negara mendepani pandemik COVID-19 serta kegawatan ekonomi.

Dalam pada itu, Armand Azha yang Ketua UMNO Bahagian Subang berharap agar kepimpinan dan akar umbi dapat menerima keputusan yang dikeluarkan dengan hati yang terbuka.

“Saya harap seluruh kepimpinan UMNO semua peringkat menyambut baik keputusan parti untuk kita semua bekerja keras membantu rakyat di kawasan masing-masing.

“Ini kerana sejak dahulu hingga kini, UMNO sentiasa konsisten dalam politik khidmat bakti kepada rakyat,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.