nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Laporan portal kononnya Zahid ditekan tidak benar

22 OKT: Dakwaan kononnya Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi membuat pusingan U selepas mesyuarat selama empat jam bersama pemimpin-pemimpin UMNO sebelum ini adalah tidak benar.

Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN), Tan Sri Anwar Musa berkata, laporan sebuah portal yang mendakwa Ahmad Zahid menerima tekanan dalam mesyuarat tersebut untuk mengisytiharkan gencatan politik dan sokongan terhadap kerajaan Perikatan Nasional (PN) adalah tidak berasas.

“Laporan itu jelas tidak benar malah tidak wujud pun mesyuarat selama itu. Pertimbangan Presiden UMNO mengambil kira pandangan pelbagai pihak dan adalah keputusan beliau sendiri.

“Presiden dan UMNO memahami keutamaan adalah rakyat, apalagi bila membabitkan nyawa dan kesihatan,” katanya menerusi kenyataan dalam laman Facebook miliknya, hari ini.

Justeru, beliau berkata, tindakan presiden UMNO itu tepat, apabila rakyat dan negara didahulukan, bukannya politik.

Portal itu semalam mendakwa kononnya berlangsung mesyuarat empat jam membabitkan Ahmad Zahid serta pengerusi perhubungan UMNO negeri yang marah atas tindakan pimpinan tertinggi menyokong tindakan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk menggulingkan kerajaan.

Sementara itu, Annuar yang juga Menteri Wilayah Persekutuan berkata, gerakan untuk menukar Perdana Menteri pada masa ini tidak akan membantu negara mengurangkan penularan COVID-19.

Beliau berkata, kestabilan diperlukan dan kerajaan ketika ini akan mengambil tindakan untuk mengurangkan impak COVID-19.

“Mengganggu kestabilan perkara paling mudah. Tukar Perdana Menteri tidak menghapuskan virus ini. Malah pilihan raya juga tidak akan menyelamatkan rakyat malah boleh memporak-perandakan lagi.

“Situasi kita ini luar biasa. Tiada rujukan kecuali melihat kepada pelbagai pendekatan dan menggubal preskripsi kita sendiri.

“Negara di Barat mengisytiharkan darurat, bagi menjamin kerajaan dapat tumpukan perhatian kepada COVID-19 dan keselamatan negara. Berbilion ringgit dana negara terpaksa digunakan dan negara boleh bankrap angkara COVID-19,” katanya.

Sementara itu, beliau berkata Suruhanjaya Pilihan Raya (SOR) perlu membuat persiapan menggubal prosedur operasi standard baharu yang komprehensif sebelum boleh mengadakan pilihan raya umum.

“Malah Pilihan Raya Kecil seperti di (Parlimen) Batu Sapi yang wajib diadakan, patut tidak diadakan sehingga semuanya terkawal.

“Semua mudarat yang jelas ini wajib dielakkan,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.