nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tangani krisis COVID-19, pertahan Perlembagaan

24 OKT: “Tanganilah krisis ini dengan mempertahankan Perlembagaan, membenarkan demokrasi berfungsi, memperkemaskan respons sistem kesihatan dan keselamatan awam dan mengutamakan kepentingan rakyat biasa dengan tidak menambahkan kesusahan kepada mereka” tegas Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan.

Beliau memberitahu sesuatu yang membelakangkan sains, menjejaskan ekonomi dan memencilkan peranan perlembagaan akan meletakkan negara serta rakyat Malaysia dalam keadaan yang lebih sulit dan memburukkan lagi keadaan.

“Saya menyeru agar kerajaan menangani krisis ini dengan fokus, berperlembagaan dan mempergiatkan segala usaha mendidik masyarakat berasaskan sains dan data.

“Pandemik ini hanya akan dapat diatasi dengan pendekatan saintifik, pemulihan ekonomi dan kepatuhan kepada perlembagaan,” katanya menerusi hantaran dalam Facebook, hari ini.

Mohamad berkata, Malaysia kini berada dalam krisis kesihatan yang tidak pernah ia hadapi dalam sejarah.

Walau bagaimanapun, menurut beliau, ia bukan suatu krisis kesihatan yang unik kepada Malaysia disebabkan COVID-19 merupakan wabak global yang juga dihadapi oleh hampir semua negara lain di dunia.

“Yang membezakan ialah skala kebolehjangkitan dan korban dari wabak ini. Sehingga kini Malaysia masih berada dalam keadaan yang jauh lebih baik dari kebanyakan negara lain.

“Kemampuan sistem kesihatan Malaysia menangani krisis ini adalah teruji dan telah diiktiraf sebagai salah satu negara dengan tindakan terbaik dan wajar dicontohi,” katanya.

Justeru, Mohamad berkata apa jua tindakan menangani krisis ini mestilah memaparkan keupayaan kerajaan bertindak dengan wajar, saintifik dan mengambil kira kepentingan awam.

Tambahnya, Malaysia juga tidak berada dalam kelumpuhan ekonomi, sistem kesihatan dan keselamatan awam.

“Malah Malaysia telah berada dalam fasa pemulihan ekonomi yang terfokus, dirangsang dengan pelbagai stimulus yang selari dengan kepentingan rakyat dengan sistem kesihatan yang berfungsi dengan baik walaupun tertekan.

“Rakyat yang terkesan dengan krisis ini terus patuh dengan protokol kesihatan yang diwartakan. Malah rakyat Malaysia terus gigih berikhtiar memberdayakan diri mereka dengan pekerjaan dan perniagaan bagi kelangsungan kehidupan,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.