nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anwar jangan jadi tukang ramal

24 OKT: Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak sepatutnya bersikap seperti tukang ramal ketika memberi ulasan berhubung langkah-langkah yang mungkin diambil kerajaan untuk menangani krisis COVID-19.

Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN), Tan Sri Annuar Musa berkata, Ahli Parlimen Port Dickson itu tidak sepatutnya membuat andaian terhadap perkara yang belum berlaku.

“Dia ramal kerajaaan nak buat itu nak buat ini, belum dengar lagi nak buat macam mana, apa yang hendak dibuat, saya fikir itu saya anggap tidak beretika.

“Lagipun, saya rasa Anwar kena bertanggungjawab bahawa dia sendiri ada peranan yang menyebabkan negara gawat sekarang ini,” katanya ketika ditemui media selepas meninjau program MyGrocer@Wilayah di sini Projek Perumahan Rakyat (PPR) Air Panas, Kuala Lumpur, hari ini.

annuar musa
ANNUAR MUSA

Malam tadi, Anwar dalam kenyataan medianya secara membuta-tuli memperlekehkan usaha kerajaan Perikatan Nasional (PN) memerangi COVID-19.

Beliau turut menyuarakan perasaan tidak puas hati tentang kemungkinan kerajaan mengisytiharkan darurat kesihatan yang dilihat banyak pihak sebagai salah satu kaedah mengekang pandemik tersebut yang mencatatkan peningkatan kadar penularan pada masa ini.

Dalam pada itu, Annuar memberitahu, jika kerajaan mahu melaksanakan sesuatu seperti pengisytiharan darurat sudah pasti ia akan disertakan dengan penjelasan kepada umum.

Beliau menegaskan, Ketua Pembangkang itu tidak boleh membuat keputusan dengan melihat sesuatu menerusi pandangan politiknya sendiri kerana ia tidak akan menunjukkan jawapan yang adil.

“Tapi, saya lihat kenyataan Anwar seolah-olah layman punya analisis. Dia kata, tiada apa-apa yang menggangu ketenteraman awam.

“Baca dulu Perlembagaan di bawah perkara 150 darurat itu ada banyak jenis. Apabila perkara itu menyentuh soal kesejahteraan dan ekonomi yang pentafsirannya kena rujuk kepada pakar undang-undang,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.