nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Najib jawab Tony Pua

26 OKT: Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menegaskan beliau menetapkan ‘tiada DAP’ dalam mesyuarat ahli Parlimen UMNO di ibu negara petang tadi.

Dalam respons balasnya kepada kenyataan Ahli Parlimen DAP, Tony Pua yang menyifatkan pembentukan kerajaan baharu dengan kerjasama Ahli Parlimen Pekan itu sebagai kerja gila, Najib berkata, beliau juga tidak mahu bekerjasama dengan parti itu.

“Saya juga tak mahu bekerjasama dengan kamu (Tony). Sebab itu saya tetapkan “tiada DAP” hari ini dalam mesyuarat ahli Parlimen UMNO.

“Tapi jika kamu masih mahu bertegas untuk “go to hell”, dipersilakan,” katanya menerusi satu hantaran di Faceboook beliau.

Tony Pua yang juga Setiausaha Publisti Kebangsaan DAP dilaporkan berkata, kerajaan baharu yang bakal dibentuk jika bergantung kerjasama dengan Najib adalah tidak akan diterima sama sekali.

Najib turut memuat naik tangkap layar laporan portal berkenaan yang menggunakan tajuk; “Tony Pua: New government depending on Najib support can go to hell.”

Dalam satu hantaran sebelum itu, Najib tampil menjelaskan laporan mengenai cadangannya dalam mesyuarat petang tadi yang mana jelasnya, dalam apa jua keadaan beliau telah menetapkan ‘tiada DAP’.

Tambah beliau, malah ada portal yang laporkan seolah-olah beliau mendesak semua ahli parlimen UMNO untuk menyokong Ketua Pembangkang, Datuk Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri.

“Ini kurang tepat. Mesyuarat hari ini adalah untuk semua ahli Parlimen membincangkan hala tuju parti dalam krisis Covid-19 hari ini dan kita diberi peluang untuk mengeluarkan pandangan masing-masing.

“Cadangan pertama saya adalah untuk UMNO mendesak satu tarikh yang tetap untuk Pilihan Raya Umum pada masa hadapan selepas Covid-19 terkawal,” katanya.

Kata Najib, cadangan kedua beliau ialah jika cadangan pertama ditolak PN, maka UMNO perlu terbuka kepada rundingan dengan parti-parti politik lain termasuk parti Anwar jika UMNO masih tak berpuas hati dengan layanan dalam kerajaan PN.

Jelas Najib, beliau juga terbuka kepada pilihan untuk teruskan sokongan bersyarat kepada kerajaan PN sehingga PRU-15.

“Tetapi kita perlu berunding semula syarat-syarat supaya UMNO dan BN diberi peranan lebih besar terutamanya dalam hal-ehwal berhubung rancangan ekonomi.

“Apapun, itu antara cadangan dan pendapat saya dalam mesyuarat hari ini. Terpulang kepada parti untuk menilai dan membincang cadangan-cadangan ini.

“Sebagai orang parti, saya akan terus menyokong keputusan Majlis Tertinggi UMNO yang sedang bermesyuarat malam “ini,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.