nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

‘No DAP, PKR’, ahli Parlimen UMNO terus mendukung PN

26 OKT: Majlis Tertinggi (MT) UMNO yang bermesyuarat pada Isnin malam mengambil pendirian mengekalkan keputusan terdahulu iaitu tidak akan melakukan sebarang kerjasama politik dengan Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan DAP.

Pada masa sama, ahli-ahli Parlimen parti itu akan terus mendukung Kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, UMNO juga menggesa ditambah baik prinsip kerjasama yang harus berpaksikan nilai penghormatan dan political consensus.

Katanya, MT UMNO juga mencadangkan supaya kerajaan mengambil pendekatan yang lebih inklusif melangkaui perbezaan ideologi parti dalam menangani pandemik COVID-19 dan kesan negatif ekonomi yang dihadapi rakyat yang sedang sudah dan gelisah.

“Mesyuarat malam ini juga menyarankan agar inisiatif Rekonsiliasi Nasional atau Agenda Perdamaian Nasional segera dilaksanakan dengan menggembleng penyertaan semua parti politik yang bernaung dalam Kerajaan PN dan juga parti-parti pembangkang,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Mesyuarat MT UMNO yang dipengerusikan Ahmad Zahid di Menara Dato Onn malam ini diadakan bagi menentukan pendirian rasmi parti berhubung perkembangan politik semasa.

Pada sebelah petang tadi, Ahmad Zahid mengadakan pertemuan bersama-sama ahli-ahli Parlimen UMNO.

Sementara itu, kata Ahmad Zahid, mesyuarat MT malam ini juga mahu ketetapan Perhimpunan Agung UMNO untuk memperkasakan Muafakat Nasional dipastikan dan terus direalisasikan.

Dalam pada itu, beliau memaklumkan yang UMNO menjunjung kasih di atas keputusan Yang di-Pertuan Agong menolak permohonan yang dipersembahkan oleh Perdana Menteri bagi maksud pelaksanaan Darurat Perkara 150(1) dan Pemasyhuran Ordinan Darurat (Kuasa-Kuasa Perlu 2020) menurut Perkara 150(2B) Perlembagaan Persekutuan.

“Bagi UMNO, keputusan yang turut diperbincangkan dengan Majlis Raja-Raja tersebut adalah amat bijaksana dan cukup melegakan rakyat.

“Mendokong sepenuhnya titah dan saranan Yang di-Pertuan Agong dan Majlis Raja-Raja agar dikendurkan segala ketegangan politik dengan melakukan gencatan politik bagi memastikan kestabilan politik negara dapat terus dipertahankan,” katanya.- Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.