nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Semua kena berjiwa besar sokong Belanjawan 2021

28 OKT: Semua Ahli Parlimen kerajaan dan pembangkang perlu bersatu hati untuk bersama-sama menyokong Belanjawan 2021 yang akan dibentangkan di Parlimen pada 6 November ini.

Timbalan Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin, berkata belanjawan itu penting bagi memastikan usaha membantu rakyat, menangani COVID-19 dan memulihkan ekonomi negara tidak terjejas.

“Kita berharap bukan sahaja Ahli Parlimen kerajaan menyokong Belanjawan 2021 tetapi pihak pembangkang juga perlu menyokongnya.

“Jika mereka (pembangkang) berjiwa besar dan menyelami denyut nadi rakyat ketika negara berdepan dengan cabaran penularan COVID-19 dan kegawatan ekonomi, mereka wajar menyokong demi kepentingan rakyat dan negara,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, Bung Moktar yang juga Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Sabah, berkata beliau yakin semua Ahli Parlimen parti itu termasuk dua dari Sabah menyokong Belanjawan 2021 yang akan dibentangkan Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz nanti.

Selain Bung Moktar selaku Ahli Parlimen Kinabatangan, seorang lagi Ahli Parlimen UMNO dari Sabah ialah Datuk Mohamad Alamin (Kimanis).

Bung Moktar juga berkata, Belanjawan 2021 penting dan mesti diluluskan kerana ia mengandungi hala tuju kerajaan dalam menangani pandemik COVID-19.

Selain itu, beliau berkata, desakan UMNO meminta Perikatan Nasional (PN) melihat sekutu dalam kerajaan secara adil dan saksama adalah sesuatu yang wajar.

“Ini adalah keputusan keseluruhan parti iaitu parti melihat bahawa perlu ada semakan semula atau pembaharuan dalam semua aspek.

“Ini kerana UMNO dan Barisan Nasional (BN) adalah satu pasukan dalam kerajaan dan sudah tentu perlu ada perjanjian yang jelas antara semua parti,” katanya merujuk kepada gesaan UMNO agar prinsip kerjasama dalam PN ditambah baik.

Bung Moktar yang juga Menteri Kerja Raya Sabah menegaskan, UMNO tidak mahu Parlimen dibubarkan kerana keutamaan ketika ini adalah untuk menentang COVID-19.

“Pada saya, ini yang penting kerana keutamaan kita ialah menyelamatkan keadaan rakyat yang diserang COVID-19 dan ini penting bahawa kita perlu menyokong apa juga yang baik untuk negara dan rakyat,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.