nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

ETS, KTM Antara Bandar lanjut diskaun hingga 16 Nov

31 OKT: Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) melanjutkan tawaran diskaun 50 peratus bagi Perkhidmatan Kereta Api Elektrik (ETS) dan KTM Antara Bandar sehingga 16 November ini.

Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Dr Wee Ka Siong berkata, tempoh itu dilanjutkan seminggu selepas Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) di Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya tamat pada 9 November.

Menurut beliau, langkah itu diambil supaya lebih ramai penumpang dapat menikmati manfaat tersebut.

WEE KA SIONG
WEE KA SIONG

“Kementerian Pengangkutan sentiasa mendengar suara rakyat dan prihatin serta komited dalam membantu meringankan beban pengguna pengangkutan awam khususnya semasa waktu sukar akibat pandemik COVID-19,” katanya dalam kenyataan melalui laman Facebook miliknya.

Ka Siong mengulas hantaran Facebook bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berhubung lanjutan tempoh PKPB di Lembah Klang dan tawaran diskaun 50 peratus KTMB yang berakhir pada 9 November ini.

Beliau juga telah meminta Ketua Pegawai Eksekutif KTMB Datuk Ir Kamarulzaman Zainal untuk mengambil tindakan sewajarnya demi kepentingan orang awam.

Ka Siong turut menghubungi KTMB bagi mengetahui secara mendalam tentang objektif tawaran tersebut dan mendapati inisiatif untuk meringankan beban pengguna pengangkutan awam kurang mencapai objektif secara menyeluruh.

“Biarpun terdapat petugas barisan hadapan dan para pekerja sektor yang dibenarkan turut menggunakan pengangkutan awam untuk berulang-alik ke tempat kerja masing-masing sepanjang tempoh diskaun ditawarkan,” jelasnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.