nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bumi Mekah kembali terima jemaah asing selepas 7 bulan

1 NOV: Kira-kira 10,000 jemaah antarabangsa menjadi kumpulan pertama yang tiba di Arab Saudi hari ini selepas ibadat umrah ditangguhkan selama tujuh bulan akibat penularan COVID-19.

Timbalan Menteri Haji dan Umrah, Dr Amr Al-Maddah berkata, 10,000 jemaah yang tiba dari luar negara itu mesti mendapatkan kebenaran terlebih dulu.

Setibanya di sana, jemaah mesti mengasingkan diri selama tiga hari sebelum dibawa ke laman Miqat, sempadan kawasan di mana jemaah yang ingin menunaikan umrah diwajibkan memakai ihram.

Mereka hanya dibenarkan berada di sana sehingga 10 hari, termasuk tiga hari dalam pengasingan.

Seiring protokol, 500 kumpulan, masing-masing dengan 20 jemaah antarabangsa, bergerak sepanjang hari mengikut tempoh yang diperuntukkan.

Had umur maksimum yang ditetapkan bagi jemaah haji antarabangsa adalah antara 18 hingga 50 tahun.

Wakil menteri itu berkata, negara yang dibenarkan harus dinilai oleh Pusat Pencegahan dan Pengendalian Penyakit Arab Saudi dan Kementerian Kesihatan sebagai sebahagian standard serta protokol yang dipersetujui oleh kerajaan.

Lebih 1.4 juta jemaah menggunakan aplikasi dalam talian I’tamarna yang sudah dimuat turun hampir tiga juta jemaah, dengan satu juta permit kebenaran sudah dikeluarkan untuk menunaikan solat dan mengerjakan umrah.

Sebagai permulaan pembukaan tahap ketiga ini, masjid-masjid suci akan beroperasi pada tahap 100 peratus.

Al-Maddah berkata, jika pada mana-mana tahap wujud kemungkinan yang boleh menimbulkan bahaya kepada jemaah, kementerian akan menilai keadaan untuk kembali ke tahap sebelumnya dan mengurangkan jumlah jemaah.

Pada masa ini, Saudia Airlines adalah satu-satunya syarikat penerbangan yang dibenarkan untuk membawa jemaah ke sana.

Jemaah yang tiba dari negara di mana Saudia tidak beroperasi perlu melalui pihak ketiga, yang sudah diberi pelepasan oleh kerajaan Arab Saudi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.