nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KWSP: Kerajaan ambil kira ramai hilang kerja akibat COVID-19

6 NOV: Kerajaan mengambil keputusan membenarkan pengeluaran Akaun 1 Kumpulan Wang Simpan Pekerja (KWSP) dalam Belanjawan 2021 dengan mengambil kira faktor ramai dalam kalangan rakyat Malaysia kehilangan pekerjaan akibat penularan COVID-19.

Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, berkata pembentangan Belanjawan 2021 mengambil pendekatan bersasar untuk memastikan bahawa mereka yang benar-benar memerlukan akan terus mendapat sokongan danbantuan daripada Kerajaan.

Perdana Menteri, berkata golongan berkenaan merentas kaum dan ideologi, tidak kira di pelosok negeri mana mereka berada.

“Pendekatan bersasar berkenaan diambil kira dalam mengizinkan pengeluaran simpanan Akaun 1 KWSP bagi mereka yang telah hilang pekerjaan dan benar-benar terjejas.

“Begitu juga dengan penambahbaikan Bantuan Pembayaran Bersasar oleh sektor perbankan dari segi kelonggaran pembayaran kepada peminjam yang dikenal pasti,” katanya dalam satu kenyataan selepas pembentangan Belanjawan 2021 oleh Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz, di Dewan Rakyat hari ini.

Mengulas lanjut, Muhyiddin berkata, kerajaan juga akan memastikan sektor perniagaan dan ekonomi terus didorong melalui pelbagai langkah khusus yang bukan sahaja memberi sokongan pembiayaan tetapi juga menambah baik ekosistem perniagaan secara umumnya.

Berikutan itu, Muhyiddin berkata, beliau yakin Malaysia akan terus kekal sebagai destinasi pilihan kepada pelaburpelabur asing dan domestik.

“Usaha memastikan ketahanan ekonomi Negara juga adalah antara fokus utama Kerajaan dalam Belanjawan kali ini. Kerajaan komited dalam melaksanakan belanjawan pengembangan, sementara terus mengekalkan disiplin fiskal.

“Justeru, pemantapan penyampaian perkhidmatan awam juga turut diberikan penekanan. Prinsip melindungi (protect), melonjak kembali (rebound), serta menjamin (secure) juga adalah bertujuan untuk terus menyokong Wawasan KemakmuranBersama 2030.

“Wawasan ini akan menjadi penunjuk arah dasar-dasar kerajaan dalam merapatkan jurang ekonomi, dengan segala hasil kemakmuran negara dikongsi oleh setiap lapisan masyarakat tanpa mengira kumpulan etnik dan wilayah,” katanya.

Perdana Menteri berkata Belanjawan 2021 adalah sebahagian daripada janji Kerajaan untuk mencapai kesejahteraan dan kemakmuran yang sebenar bagi seluruh rakyat Malaysia, serta untuk memastikan setiap rakyat terus maju dan makmur bersama.

“Kerajaan menyeru agar rakyat Malaysia berganding bahu dan menjunjung semangat solidariti dalam usaha kita memerangi wabak Covid-19 dan cabaran ekonomi semasa,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.