nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPB 3 lokasi, institusi pendidikan tutup

6 NOV: Institusi pendidikan bawah Kementerian Pendidikan di Dungun, Terengganu; Kerian, Perak; dan Port Dickson, Negeri Sembilan, akan ditutup mulai 7 hingga 20 November ini.

Kementerian Pendidikan menerusi kenyataan media malam tadi memaklumkan bahawa meliputi sekolah rendah dan menengah, kolej vokasional serta sekolah swasta yang berdaftar dengan kementerian itu.

Menurut Kementerian Pendidikan, penutupan itu membabitkan 73 institusi pendidikan di seluruh daerah Dungun, Kerian (91) dan Port Dickson (67) dibuat susulan pengisytiharan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) membabitkan tiga mukim, iaitu Mukim Rasau di Dungun, Mukim Parit Buntar, Kerian; dan Mukim Jimah, Port Dickson.

“Sekolah dan institusi berasrama juga ditutup. Ibu bapa atau penjaga perlu mengambil pelajar yang tinggal di asrama untuk pulang.

“Bagaimanapun, pelajar yang ingin kekal berada di asrama sepanjang tempoh penutupan itu akan berada bawah penjagaan warden asrama.

“Keperluan makan dan minum pelajar sepanjang tempoh itu akan disediakan oleh pihak sekolah serta institusi,” kata kementerian itu.

Dalam pada itu, Kementerian Pendidikan turut memberitahu, sepanjang tempoh penutupan itu, pentadbir sekolah serta semua institusi pendidikan diarah memastikan guru, tenaga pengajar serta murid dan pelajar melaksanakan pengajaran dan pembelajaran (PdP) di rumah.

Tambah Kementerian Pendidikan, pelajar yang perlu menduduki peperiksaan antarabangsa seperti dijadualkan sepanjang tempoh penutupan institusi pendidikan, hendaklah mendapatkan surat daripada sekolah masing-masing untuk menghadiri peperiksaan.

“Senarai institusi pendidikan yang ditutup di ketiga-tiga daerah itu akan dikemas kini dari semasa ke semasa dan dimuat naik dalam portal rasmi KPM: www.moe.gov.my serta platform media sosial rasmi KPM.

“Manual PdP di rumah juga boleh dimuat turun di portal itu,” kata kementerian itu. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.