nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anwar mahu belanjawan dipinda ikut tuntutan PH

9 NOV: Biarpun menjunjung titah Yang di-Pertuan Agong supaya semua Ahli Parlimen menyokong dan meluluskan Belanjawan 2021, Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim memberi peringatan kepada kerajaan, Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz dan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin bahawa bajet berkenaan tidak akan diluluskan dengan mudah.

Pengerusi Pakatan Harapan (PH) itu menegaskan, PH tidak akan menyokong usul meluluskan Belanjawan 2021 kecuali pihak kerajaan dan Menteri Kewangan melakukan pindaan terhadap bajet dengan memasukkan beberapa tuntutan dibuat oleh mereka, sebelum ini.

Berikutan itu Ahli Parlimen PH Port Dickson berkenaan menegaskan beliau tidak mahu kerajaan sekarang, Menteri Kewangan dan Perdana Menteri membuat andaian bahawa Belanjawan 2021 akan diluluskan dengan cara mudah tanpa membuat pindaan yang memenuhi tuntutan dibuat PH sebelum ini.

Sebelum ini, Anwar berkata PH ada membuat beberapa tuntutan namun hanya enam dimasukkan dan disentuh secara sepintas lalu oleh Menteri Kewangan dalam pembentangan Belanjawan 2021, pada Jumaat lalu termasuk isu moratorium dan pengeluarkan Akaun 1 Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP).

“Sama ada kita nak luluskan atau tidak belanjawan ini kita akan pastikan ada rencana atau perubahan dilakukan supaya ia tida membebankan rakyat khususnya pegawai kerajaan dan penjawat awam dan petugas barisan hadapan.

“Saya ingin tekankan di sini bahawa kami tidak mahu andaian mudah. Keadaan sekarang berbeza kerajaan, Menteri Kewangan dan Perdana Menteri kena tahu belum ada penentuan dan kepastian sama ada belanjawan dalam bentuk sekarang jika tidak diubah dan dipinda untuk membela nasib rakyat yang kita yakini seperti mana kita tuntut belum pasti ia akan diluluskan dengan mudah.

“Jadi menyeru dan menggesa dengan tegas supaya Menteri Kewangan meneliti semula usaha menangani COVID-19 dari segi belanjawan kesihatan dan lonjakan ekonomi terbabit,” katanya ketika membahaskan usul Rang Undang-undang Perbekalan 2021 (Belanjawan 2021) dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau turut menjunjung kasih titah Seri Paduka agar semua Ahli Parlimen memberi kerjasama untuk meluluskan Belanjawan 2021.

“Ini adalah semangat muafakat dan rundingan sebab itulah rakan PH dan parti lain mengemukakan pandangan mereka,” jelasnya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.