nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Melania mahu bercerai dengan Trump

9 NOV: Nasib Donald Trump seperti jatuh ditimpa tangga apabila perkahwinannya dengan Melania dilaporkan bakal berakhir selepas beliau gagal mempertahankan jawatan Presiden Amerika Syarikat (AS) dalam pilihan raya baru-baru ini.

Memetik laporan Agensi, bekas pembantu Trump, Omarosa Manigault Newman berkata, rumah tangga yang didirikan pasangan itu selama 15 tahun sudah berakhir.

Menurut beliau, Melania menunggu sehingga Trump tidak lagi menjadi Presiden AS untuk bercerai.

“Jika Melania cuba mengambil tindakan memalukan dan meninggalkannya ketika beliau (Trump) masih memegang jawatan, beliau akan mencari jalan untuk menghukumnya,” katanya.

Walaupun kelihatan dingin di khalayak ramai, Melania, 50, mendakwa beliau mempunyai hubungan yang baik dengan suaminya yang berusia 74 tahun itu, manakala Trump pula mendakwa mereka tidak pernah bergaduh.

Perjanjian praperkahwinan antara Trump dan isteri keduanya, Marla Maples menghalang wanita itu daripada menerbitkan sebarang buku atau memberi wawancara yang mengkritiknya.

Peguam Christina Previte berkata, Melania juga kemungkinan sudah bersetuju dengan perjanjian yang sama.

Sebelum ini, Melania berkata, beliau menangis ketika suaminya memenangi pilihan raya presiden pada 2016 dan seorang rakannya mendakwa beliau sebenarnya tidak menyangka Trump akan menang.

Melania menunggu lima bulan sebelum berpindah dari New York ke Washington, atas alasan anak mereka, Barron perlu menamatkan persekolahan.

Namun, bekas pembantu mereka, Stephanie Wolkoff, mendakwa Melania sedang berunding mengenai perjanjian pasca perkahwinan untuk memberi Barron bahagian yang sama daripada harta Trump.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.