nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agong diberi taklimat persiapan panjir

13 NOV: Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan mendengar Taklimat Persediaan Menghadapi Banjir Tahun 2020/2021 yang berlangsung di bilik mesyuarat Istana Abdulaziz, di sini, hari ini.

Turut berangkat ke majlis itu ialah Tengku Panglima Raja Tengku Amir Nasser Ibrahim Shah Al-Sultan Abdullah.

Taklimat yang bermula pada 10.30 pagi berlangsung selama hampir sejam itu disampaikan oleh Ketua Polis Pahang, Datuk Seri Abd Jalil Hassan dan turut hadir, Menteri Besar Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail.

Al-Sultan Abdullah pada akhir sesi taklimat itu menitahkan supaya aspek norma baharu dan prosedur operasi standard (SOP) bagi membendung penularan wabak Covid-19 menjadi keutamaan di semua pusat pemindahan sementara (PPS) banjir di negeri ini.

Selain itu, semua masjid di Pahang juga dititahkan untuk melaksanakan solat hajat dari semasa ke semasa bagi memohon dijauhkan daripada perkara yang tidak diingini dan supaya Pahang sentiasa dijauhkan daripada musibah.

Selain itu, Seri Paduka Baginda juga menzahirkan keyakinan terhadap pentadbiran negeri untuk membuat persediaan menghadapi banjir dan mengingatkan semua pihak berkaitan supaya bersama-sama memikul tanggungjawab meringankan kesusahan rakyat semasa musim tengkujuh.

Al-Sultan Abdullah yang juga Sultan Pahang seterusnya menzahirkan ucapan terima kasih kepada pentadbiran negeri termasuk agensi berkaitan kerana membuat persediaan lengkap dengan data terkini dalam taklimat berkenaan.

Turut hadir pada majlis itu ialah Setiausaha Kerajaan Pahang Datuk Seri Dr Sallehuddin Ishak dan pengarah jabatan negeri berkaitan iaitu Kesihatan Datuk Dr Bahari Awang Ngah, Mohd Zairasyahli Shah Zakaria (Majlis Keselamatan Negeri) dan Zulkhairi Zainol Abidin (Jabatan Kebajikan Masyarakat).

Hadir sama ialah Mohd Noor Bidin (Jabatan Pengairan dan Saliran), Khairul Najib Ibrahim (Jabatan Meteorologi) dan Mejar (PA) Mohd Zairosnizam Mohd Tarmizi (Angkatan Pertahanan Awam Malaysia).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.