nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM ketuai delegasi Malaysia Sidang Kemuncak ASEAN

14 NOV: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengetuai delegasi Malaysia di Kuala Lumpur pagi ini pada hari ketiga Sidang Kemuncak ASEAN ke-37 yang diadakan menerusi sidang video secara langsung dari Hanoi, Vietnam.

Delegasi Malaysia turut disertai Menteri Luar, Datuk Seri Hishammudin Tun Hussein; Menteri Kanan Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali, pegawai-pegawai kanan Kementerian Luar dan Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri.

Perdana Menteri hari ini dijadualkan untuk menyampaikan lima intervensi iaitu Sidang Kemuncak Pemimpin ASEAN-New Zealand, Sidang Kemuncak Dwitahunan ASEAN-Australia Kali Kedua, Sidang Kemuncak ASEAN+3 (APT) Kali Ke-23, Perjumpaan Pemimpin-pemimpin ASEAN +3 Leaders’ dengan Perwakilan Majlis Perniagaan Asia Timur (EABC), and Sidang Kemuncak Asia Timur ke-15 (EAS).

muhyiddin
Muhyiddin Yassin bersama Hishammuddin Hussein dan Mohamed Azmin Ali.

Hari pertama persidangan menyaksikan tiga pengumuman penting dilakukan iaitu pelancaran Rizab Bekalan Perubatan Serantau ASEAN, pelancaran Dokumen Rasmi Rangka Kerja Pemulihan Komprehensif ASEAN dan penubuhan Pusat Serantau ASEAN Mengenai Darurat Kesihatan Umum dan Penyakit-Penyakit Baharu.

Muhyiddin memulakan ucapan intervensi pertama pada hari ini dalam Sidang Kemuncak Peringatan Hubungan ASEAN-New Zealand yang turut disertai Perdana Menteri New Zealand, Jacinda Ardern.

Sidang kemuncak ASEAN ke-37 itu dipengerusikan Perdana Menteri Vietnam, Nguyen Xuan Phuc yang juga merupakan Pengerusi ASEAN 2020.

Vietnam sebagai tuan rumah bagi Persidangan tahun ini mengadakan sidang secara maya berikutan penularan pandemik COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.