nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Awang Aslee dilantik Setiausaha Eksekutif UMNO Sabah

20 NOV: Bekas Penolong Setiausaha UMNO Sabah, Awang Aslee Lakat dilantik sebagai Setiausaha Eksekutif UMNO Sabah yang baharu mulai 1 November lalu.

Beliau menggantikan Datuk Kadzim Yahya yang kini menyandang jawatan Yang Dipertua Dewan Undangan Negeri (DUN) Sabah.

Awang Aslee berkata, pelantikan itu merupakan satu amanah dan tanggungjawab besar yang perlu digalas di samping beriltizam untuk melakukan terbaik khususnya dalam memperkasakan UMNO Sabah.

Menurut beliau, tanggungjawab baharu itu membolehkannya memainkan peranan membantu memperkukuhkan lagi UMNO di Sabah.

”Saya faham dan akur tugas yang diamanahkan bukan sesuatu yang mudah untuk dilaksanakan tanpa kerjasama dari semua pihak kakitangan di Ibu Pejabat UMNO kepimpinan UMNO Sabah serta kepimpinan UMNO Pergerakan Wanita, Pemuda dan Puteri di seluruh bahagian di negeri ini”, katanya, hari ini.

Awang Aslee yang juga Pemangku Ketua UMNO Bahagian Beaufort mengucapkan terima kasih kepada UMNO Sabah terutama kepada ketuanya, Datuk Seri Bung Moktar Radin serta kepimpinan UMNO Sabah atas kepercayaan yang diberikan kepadanya.

Majlis ringkas penyampaian watikah pelantikan disampaikan oleh Setiausaha UMNO Sabah yang juga Menteri Pelancongan Kebudayaan dan Alam Sekitar Sabah, Datuk Jafry Arifin di pejabat beliau, kelmarin.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.