nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Isi petrol bercampur air, 23 kereta rosak

20 NOV: Salah satu tangki menyimpan petrol RON95 dimasuki air dikenal pasti sebagai punca 23 buah kereta mengalami kerosakan selepas mengisi petrol di sebuah stesen minyak di Kampung Anak Ikan, Besut Rabu lalu.

Ketua Cawangan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) Besut, Azani Ismail berkata, ia hasil siasatan pihaknya yang segera ke stesen minyak tersebut selepas kejadian berkenaan tular.

“Hasil siasatan mendapati satu tangki yang menyimpan bahan api RON95 di stesen minyak itu terbukti telah bercampur dengan air, akibat daripada hujan lebat yang berlaku pada hari tersebut.

“Pengurus stesen minyak mula menyedari kejadian tersebut sekitar jam 8.30 pagi, setelah menerima aduan daripada pengguna dan segera menghentikan operasi stesen minyak itu, bagi menjalankan proses penyucian tangki dan pengasingan air,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Azani berkata, ekoran kejadian itu pihak stesen minyak tersebut terpaksa menanggung kerugian sebanyak RM15,798, termasuk RM11,000 kerugian disebabkan tidak dapat beroperasi sepanjang proses penyucian tangki dan pengasingan air dijalankan.

Selain itu katanya pihak stesen minyak juga telah membayar ganti rugi keseluruhannya bernilai RM4,798 kepada 23 pemilik kenderaan yang rosak.

Tambah beliau, pihak stesen minyak berkenaan turut meminta pengguna yang telah mengisi petrol RON95 di stesen minyak itu bermula pukul 7 pagi hingga 8.30 pagi Rabu lepas, untuk membuat tuntutan sekiranya masih belum berbuat demikian.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.