nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Belanjawan: KPN beri kepercayaan kepada Dewan Rakyat

25 NOV: Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador meletakkan kepercayaan penuh kepada Dewan Rakyat supaya Belanjawan 2021 dapat diluluskan bagi memperkasakan sektor pertahanan dan ketenteraman awam negara.

Bagaimanapun katanya, beliau yakin sekiranya belanjawan yang dibentangkan oleh Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz pada 6 November lalu tidak diluluskan, proses demokrasi di negara ini akan tetap berjalan lancar.

“Pemimpin-pemimpin politik dilihat dapat memainkan peranan masing-masing dengan penuh kematangan dan dengan rasa penuh bertanggungjawab.

“Polis Diraja Malaysia (PDRM) sentiasa fokus dalam menjaga keselamatan dan ketenteraman awam, di samping melaksanakan penguatkuasaan prosedur operasi standard Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP),” katanya seperti dilaporkan Bernama hari ini.

Abdul Hamid berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai perbahasan dan penggulungan Rang Undang-Undang Perbekalan (Belanjawan) 2021 yang kini masih berlangsung dan pengundian bagi meluluskannya dijangka diadakan esok.

Abdul Hamid berkata ketika ini, keadaan keselamatan adalah terkawal dan pihaknya akan sentiasa membuat pemantauan terhadap sebarang aktiviti di seluruh negara selain membantu dalam penguatkuasaan bagi membendung penularan COVID-19.

“Kami juga tetap fokus dalam tugasan membantu Kementerian Kesihatan menangani ancaman COVID-19,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.