nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPB Tongkang Pecah, lebih 50 kes positif

27 NOV: Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) akan dilaksanakan di Tongkang Pecah, Batu Pahat, Johor mulai 29 November hingga 13 Disember ini.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, sebanyak 672 saringan dilaksanakan oleh Kementerian Kesihatan setakat ini dan daripada jumlah itu, 56 kes didapati positif.

Menurut beliau, pada masa yang sama, masih terdapat 302 sampel saringan yang menunggu keputusan.

Ismail Sabri Yaakob
ISMAIL SABRI YAAKOB

“PKPB ini akan melibatkan seramai 16,300 penduduk di kawasan-kawasan Bandar Putera Indah, Lorong 7 hingga 10, Batu 7 dan Kampung Mohd Nor,” katanya dalam sidang media di Kementerian Pertahanan, Kuala Lumpur hari ini.

Ismail Sabri turut mengumumkan, PKPB di Kuching, Sarawak yang bermula pada 9 November lalu ditamatkan hari ini seperti yang dijadualkan.

Selain itu, sidang khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) hari ini bersetuju untuk melanjutkan operasi pasar harian di kawasan PKPB bermula jam 10 pagi sehingga jam 4 petang dengan penglibatan dan pengawasan pihak RELA serta prosedur operasi standard (SOP) ketat yang telah ditetapkan.

Beliau memberitahu, pelanjutan tempoh masa operasi pasar harian tersebut akan bermula esok.

“Pelaksanaan ini selari dengan pelanjutan waktu operasi premis perniagaan lain seperti kedai makan dan kedai runcit yang mendapatkan barangan daripada pasar harian ini,” jelasnya.

Sidang khas MKN juga membenarkan guru muzik dan guru al-Quran untuk mengajar secara bersemuka mulai esok. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.