nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Walaupun PH buat kecoh, bajet KPPK tetap lulus

1 DIS: Pembangkang gagal menolak kelulusan Rang Undang-undang Perbekalan (Belanjawan) 2021 peringkat jawatankuasa bagi Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi (KPPK) hari ini apabila keputusan undi belah bahagi menunjukkan seramai 108 Ahli Parlimen bersetuju berbanding 95 orang yang tidak menyokong.

Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun ketika mengumumkan keputusan itu turut menyatakan, seramai 17 Ahli Parlimen tidak hadir ketika pengundian dilakukan.

Terdahulu, Ahli Parlimen PH Seputeh, Teresa Kok mencadangkan undi belah bahagi dilakukan sebelum undian suara sebelum belanjawan kementerian tersebut dapat diluluskan.

Semalam, Belanjawan 2021 peringkat jawatankuasa bagi Jabatan Perdana Menteri dan Kementerian Kewangan diluluskan setelah undi belah bahagi mendapati majoriti Ahli Parlimen bersetuju.

Sesi penggulungan oleh Timbalan Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi, Willie Mongin juga kecoh apabila diganggu oleh beberapa Ahli Parlimen PH termasuk Teresa dan Khalid Abdul Samad (Shah Alam).

Selepas kelulusan belanjawan kementerian itu diumumkan, Ahli Parlimen PH Jelutong, RSN Rayer mendakwa Willie telah menunjukkan isyarat lucah sebaik sahaja sesi penggulungan berakhir.

Willie Mongin menafikan tuduhan yang dibuat oleh RSN Rayer.

Azhar seterusnya bertanya kepada Willie sama ada dakwaan yang dibuat oleh Rayer itu benar atau sebaliknya.

“Ingin saya tegaskan bahawa itu adalah tidak benar dan mungkin mereka tersalah nampak.

“Ingin saya perjelaskan bahawa saya tidak menunjukkan jari tengah saya, mungkin mereka tersilap nampak tetapi kalau mereka beranggapan sedemikian, saya bersedia meminta maaf,” kata Willie.

Pembangkang masih tidak berpuas hati dengan penjelasan Willie itu dan berterusan menimbulkan kekecohan sehingga Azhar menangguhkan sidang. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.