nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Peja tak akan usul bubar DUN kepada Sultan Perak

4 DIS: Pembubaran Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak tidak akan diusulkan kepada Sultan Perak, Sultan Nazrin Shah berikutan situasi wabak COVID-19 ketika ini.

Menteri Besar, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu yang akan menyembah maklum kedudukan semasa kerajaan negeri Perak di bawah Perikatan Nasional (PN) kepada Sultan Nazrin Shah hari ini berkata, beliau lebih mengutamakan kesihatan rakyat.

Katanya, nyawa rakyat adalah jauh lebih penting berbanding kedudukannya yang kini gagal mendapat sokongan majoriti ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) dalam usul keyakinan terhadapnya selaku Menteri Besar Perak pada persidangan DUN pagi tadi.

“Bila saya menghadap Sultan, saya boleh menyembah agar Dewan (DUN) dibubarkan, (namun) adakah itu yang kita mahu? Sama sekali tidak, (kerana) keadaan (sekarang) tidak kondusif untuk pilihan raya. Jadi apa yang saya harus lakukan?

“Saya perlu akur dan beri sokongan kepada sesiapa sahaja yang Tuanku pilih sebagai menteri besar dan mengutamakan kepentingan rakyat,” katanya pada sidang media selepas merasmikan majlis penyampaian Surat Kelulusan Projek Masjid dan Surau di negeri Perak di Bangunan Perak Darul Ridzuan hari ini.

Katanya beliau berusaha melakukan yang terbaik semasa diberi amanah menjadi menteri besar “dan apabila tiba masa seperti sekarang, saya terima dengan baik.”

“Saya harap ramai dapat terima keadaan ini, ini bukan tentang kita tapi tentang kita nak bagi perkhidmatan,” tambahnya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.