nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bertenang, jangan buat andaian luar saluran parti

7 DIS: UMNO Perak meminta semua pihak bertenang dan tidak membuat sebarang andaian berikutan pebagai kenyataan yang dibuat tanpa bersandarkan keputusan rasmi parti.

Pengerusinya, Datuk Saarani Mohamad berkata, pihaknya memandang serius tentang pelbagai spekulasi dan khabar angin berikutan kenyataan yang dikeluarkan di luar saluran parti berhubung senario politik Perak.

“Sehubungan itu, sebarang kenyataan rasmi berhubung perkembangan proses pembentukan kerajaan negeri hanya akan dikeluarkan melalui pejabat Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Perak,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Sejak Jumaat lalu, banyak spekulasi berlegar tentang pencalonan Menteri Besar Perak yang baharu bagi menggantikan Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu.

Perak bakal menyaksikan pertukaran Menteri Besar berikutan keputusan undi percaya dalam sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak pada Jumaat lalu yang tidak memihak kepada ADUN Chenderiang itu.

Keputusan undi belah bahagi yang dijalankan mendapati sebanyak 48 ADUN tidak bersetuju berbanding 10 bersetuju manakala 1 undi rosak. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.