nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPD Penjara Seremban sambung hingga 21 Dis

7 DIS: Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) di Penjara Seremban dan kuartersnya yang dijadualkan berakhir hari ini dilanjutkan lagi sehingga 21 Disember ini.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, sehingga 4 Disember lalu, Kementerian Kesihatan telah melaksanakan 1,582 ujian saringan.

Menurut beliau, sebanyak 964 kes positif COVID-19 telah direkodkan di penjara ini yang melibatkan tahanan dan kakitangan.

ISMAIL SABRI YAAKOB
ISMAIL SABRI YAAKOB

“Kementerian Kesihatan turut mengesahkan terdapat baki 185 sampel saringan melalui ujian saringan kedua yang masih menunggu keputusan,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Sementara itu, Ismail Sabri memberitahu, PKPD di Kampung Sabah Baru, Lahad Datu berakhir hari ini seperti yang dijadualkan.

Dari segi penguatkuasaan, beliau berkata, Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah menahan 487 individu semalam atas kesalahan ingkar arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

“Daripada jumlah itu, seramai 470 individu telah dikompaun manakala 17 individu pula direman.

“Antara kesalahan ingkar arahan PKP termasuk gagal mematuhi arahan penjarakan fizikal (205), aktiviti pusat hiburan (94), tidak memakai pelitup muka (77), gagal menyediakan peralatan merekod butiran pelanggan (59), dan lain-lain (52),” jelasnya.

Ismail Sabri menambah, pasukan keselamatan juga berjaya menahan 25 pendatang asing tanpa izin dan seorang tekong dalam Op Benteng semalam.

Selain itu, beliau berkata, penguatkuasa Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) telah memeriksa 15 tapak binaan di seluruh negara semalam dan kesemuanya mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan.

“Pegawai penguat kuasa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) juga telah melakukan 724 pemeriksaan khas Pematuhan SOP Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) dan mendapati kesemua premis mematuhi SOP yang telah ditetapkan,” katanya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.