nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BERSATU ambil pendirian perkukuh kerjasama dengan PAS

7 DIS: Majlis Pimpinan Tertinggi (MPT) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) sebulat suara bersetuju untuk memperkukuhkan kerjasama antara BERSATU dan PAS melalui Perikatan Nasional (PN) dalam usaha mengekalkan kestabilan politik di peringkat nasional dan negeri.

Setiausaha Agung BERSATU, Datuk Seri Hamzah Zainudin berkata, sehubungan itu, semua keputusan yang bakal diambil BERSATU berkaitan penubuhan Kerajaan Negeri Perak yang baharu akan mengambil kira ketetapan bersama rakan-rakan PN terutama PAS yang terlibat secara langsung.

hamzah zainudin

Katanya, Mesyuarat MPT hari ini, yang dipengerusikan oleh Presiden BERSATU, Tan Sri Muhyiddin Yassin telah membincangkan hala tuju dan pendirian BERSATU berhubung perkembangan politik semasa.

“Dalam mesyuarat tersebut, MPT sekali lagi menzahirkan rasa kesal terhadap Usul Keyakinan Majoriti Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) terhadap Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu selaku Menteri Besar Perak yang diusulkan oleh UMNO tetapi tidak disokong oleh UMNO dan Pakatan Harapan (PH) dalam Sidang DUN Perak baru-baru ini.

“Berikutan itu, MPT sebulat suara bersetuju untuk memperkukuhkan kerjasama antara BERSATU dan Pas melalui PN dalam usaha mengekalkan kestabilan politik di peringkat nasional dan negeri.

“Semua keputusan yang bakal diambil BERSATU berkaitan penubuhan Kerajaan Negeri Perak yang baharu akan mengambil kira ketetapan bersama rakan-rakan PN terutama PAS yang terlibat secara langsung,” katanya dalam kenyataan akhbar malam ini.

Hubungan UMNO dan BERSATU menjadi perhatian ramai ketika ini berikutan kejadian di Sidang DUN Perak Jumaat lalu yang menyebabkan Ahmad Faizal yang juga Timbalan Presiden BERSATU tidak lagi menjadi Menteri Besar Perak.

Majlis Tertinggi (MT) UMNO malam ini pula mengambil pendirian mengekalkan Kerajaan PN Perak menerusi penglibatan ADUN UMNO, PAS dan BERSATU disebalik spekulasi mengenai kerjasama dengan PH. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.