nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan PN Perak terus dipertahan – MT UMNO

7 DIS: Kerajaan Perikatan Nasional (PN) Perak yang melibatkan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) UMNO, Pas dan Parti Pribumi Bersatu Melayu (Bersatu) perlu terus dipertahankan.

Perkara itu seperti diputuskan pada Mesyuarat Khas Majlis Tertinggi (MT) UMNO di Menara Dato Onn malam ini.

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan dalam satu kenyataan media berkata, mesyuarat tersebut telah membincangkan tentang senario politik negeri Perak.

“Mesyuarat memutuskan agar Kerajaan PN Perak yang melibatkan ADUN UMNO, Pas dan PPBM perlu terus dipertahankan,” katanya.

Kemelut politik di Perak tercetus apabila Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu hilang sokongan majoriti sebagai Menteri Besar di Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak Jumaat lalu apabila usul undi percaya kepadanya dikemukakan.

Menerusi usul semasa Persidangan DUN, Ahmad Faizal yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Chenderiang hanya memperoleh 10 sokongan berbanding 48 menentang, manakala satu berkecuali.

Jawatan Menteri Besar Perak kini kosong selepas Ahmad Faizal meletak jawatan sehari kemudian.

DUN Perak merangkumi 25 BN, DAP (16), Amanah (5), Bersatu (5), PKR (3) dan Pas (3), manakala Gerakan dan Bebas masing-masing satu kerusi.

Sementara itu, kata Ahmad, Mesyuarat Khas Majlis Tertinggi UMNO hari ini turut memutuskan bahawa tarikh untuk Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian, Wanita, Pergerakan Pemuda dan Puteri adalah pada 1, 2 dan 3 Januari 2021.

Katanya, ianya akan diadakan secara serentak di 191 Bahagian dan akan dirasmikan oleh Ketua UMNO Bahagian masing-masing.

“Untuk kawasan PKPB dan PKPD bolehlah diadakan secara online. Kehadiran adalah secukup kuorum iaitu satu perempat daripada jumlah wakil yang berhak hadir.

“Perhimpunan Agung Wanita, Pemuda dan Puteri adalah pada 30 Januari 2021 (Sabtu) dan Perhimpunan Agung UMNO pada 31 Januari 2021 (Ahad). Ia akan diadakan di PWTC dengan kehadiran yang terhad dan juga akan dibuat secara online,” katanya. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.