nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kaji cadangan RCI TH dari sudut perundangan

8 DIS: Kerajaan sedang mempertimbangkan dan memperhalusi cadangan penubuhan suruhanjaya siasatan diraja (RCI) bagi menyiasat punca sebenar kerugian Lembaga Tabung Haji (TH) dengan penuh teliti seperti diputuskan dalam mesyuarat Kabinet pada 8 Ogos lalu.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri, berkata antara perkara sedang diteliti kerajaan adalah dari aspek perundangan dan kaedah pelaksanaan RCI terbabit supaya penubuhanya mencapai matlamat seperti diharapkan semua pihak.

Menurut beliau, segala yang dilakukan kerajaan adalah dengan niat suci untuk mencari titik penyelesaian yang boleh diterima oleh semua pihak.

zulkifli
ZULKIFLI MOHAMAD AL-BAKRI

“Apa yang paling penting sekarang adalah untuk memastikan adalah segala urus tadbir TH mestilah menepati kepentingannya sebagai institusi milik umat Islam di negara ini, insya-Allah.

“Justeru, saya memohon ahli Yang Berhormat dapat memberikan sepenuh kepercayaan kepada kerajaan untuk memelihara kesucian institusi umat Islam ini,” katanya dalam sesi soal jawab sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Zulkifli berkata demikian menjawab soalan Ahli Parlimen BN Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Abdul Rahim yang meminta Perdana Menteri menyatakan apakah langkah-langkah yang telah diambil oleh pihak kerajaan bagi mewujudkan RCI berkenaan Tabung Haji bagi menamatkan polemik politik yang membelenggu institusi tersebut.

Dalam pada itu, Zulkifli mengesahkan TH Plantations Bhd (THP) belum membuat sebarang pengumuman awam secara rasmi berhubung urusan penjualan tanah milik anak syarikat TH di Sarawak kepada Tamaco Plantation Sdn Bhd (Tamaco) yang dikatakan 20 peratus lebih rendah daripada nilai pasaran.

“Saya mengucapkan terima kasih kepada YB Baling dan menariknya beliau lebih tahu daripada kami (Menteri Kabinet). Jadi terima kasih banyaklah.

“Setakat ini THP tidak membuat sebarang pengumuman awam berhubung transaksi berkenaan. Oleh itu apa yang diutarakan oleh YB Baling kita ucapkan terima kasih. Kita akan meneliti dengan sebaik mungkin,” katanya.

Terdahulu, Abdul Azeez ketika mengemukakan soalan tambahan mendedahkan sepucuk surat kononnya dikeluarkan oleh Kementerian Hal Ehwal Ekonomi yang mengesahkan tanah milik THP berkenaan akan dijual dengan harga RM170 juta dan menuntuk kerajaan memberikan rasional penjualannya di bawah harga pasaran sekarang. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.