nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

6.4 juta penduduk lengkap bancian kendiri e-Census

8 DIS: Seramai 6.4 juta penduduk di negara ini sudah melengkapkan bancian kendiri secara dalam talian atau e-Census bagi Banci Penduduk dan Perumahan Malaysia 2020 (Banci 2020) setakat 6 Disember lalu.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi), Datuk Seri Mustapa Mohamed berkata berkata jumlah itu menyamai 19.7 peratus bagi keseluruhan 32.7 juta isi rumah yang sepatutnya berbuat demikian, sejak Julai lalu yang telah pun dilanjutkan sehingga 21 Disember depan.

Menurut beliau, biarpun sasaran kerajaan sebanyak 30 peratus melengkapkan bancian dalam talian, pihaknya berpuas hati apabila kebanyakan negeri mencapai lebih 10 peratus di peringkat negeri.

MUSTAPA MOHAMED
MUSTAPA MOHAMED

“Pencapaian ini dijangka meningkat 1.34 juta orang setelah 334,224 isi rumah yang telah mendaftar melengkapkan butiran mereka dalam e-Census Banci 2020.

“Peratusan respons penduduk daripada seluruh negara yang terbaik adalah di Putrajaya sebanyak 79.9 peratus, diikuti oleh Perak sebanyak 28.9 peratus, Johor sebanyak 28 peratus, dan Pulau Pinang 25.6 peratus,” katanya dalam sesi soal jawab sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau menjawab soalan Ahli Parlimen PH Kluang, Wong Shu Qi tentang jumlah isi rumah dan peratusan yang telah melengkapkan butiran mereka dalam laman sesawang Banci Penduduk 2020 buat masa ini.

Dalam pada itu, Mustapa memberitahu pelbagai pelaksaan program dan usaha dilaksanakan kerajaan bagi meningkatkan respons orang ramai terhadap e-Census termasuk didikan mengenai laman dalam talian itu secara bersemuka.

“Sehingga kini sebanyak 1,698 klinik telah diadakan di seluruh Malaysia. e-Census Hour dan e-Census Day secara dalam talian (virtual) telah dilaksanakan bagi membantu responden untuk mengisi eCensus. Program ini dilaksanakan di kementerian/ jabatan / agensi dan IPT/IPTA untuk meningkatkan respon e-Census dalam kalangan penjawat awam.

“Kerajaan akan mempertingkatkan pungutan data daripada 11,254 responden kepada 530,964 menggunakan Computer Assisted Telephone Interview (CATI) terutamanya di kawasan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB),” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.