nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahli Parlimen BN sokong Bajet 2021 demi rakyat

15 DIS : Ahli-Ahli Parlimen Barisan Nasional (BN) tetap menyokong Bajet 2021 memandangkan bajet ini amat penting untuk rakyat terutamanya dalam mengharungi musibah pandemik Covid19 yang melanda di negara ini, demikian menurut Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Dr. Asyraf Wajdi Dusuki.

Katanya, sokongan ahli parlimen BN terhadap belanjawan 2021 ini juga adalah sebagai menghormati dan menjunjung titah Yang Dipertuan Agong agar belanjawan diluluskan tanpa sebarang gangguan.

“Kita dapat lihat bajet 2021 yang dibentangkan ini telah ditambah baik mengikut syarat-syarat yang dikemukan termasuklah isu pengurangan peruntukan kepada JASA dan penggerak komuniti.

“Begitu juga dengan janji Kerajaan PN untuk mengambil kira suara rakyat yang meminta agar dipermudahkan pengeluaran i-Sinar KWSP dengan amaun maksimum RM10,000 tanpa syarat; dan komitmen Kerajaan untuk memastikan kemudahan Moratorium dilanjutkan sehingga 6 bulan oleh Bank-Bank Tempatan.

“Ini termasuklah penambahbaikan Bajet 2021 juga mengambil kira golongan Mahasiswa dan pelajar universiti awam dan swasta yang pada peringkat awal tertinggal daripada pembentangan awal bajet,” katanya dalam satu kenyataan menerusi facebook rasmi beliau.

Selain itu, menurut Asyraf, Bajet 2021 ini penting untuk memastikan perjalanan dan operasi asas Kerajaan seperti emolumen gaji kakitangan Kerajaan, bantuan Kebajikan rakyat, bantuan sara hidup untuk golongan yang tiada KWSP seperti petani, pesawah, penoreh getah dan nelayan dapat disalurkan.

“Secara keseluruhannya, Bajet 2021 ini amat penting untuk rakyat dalam mendepani Pandemik Covid-19, terutamanya peruntukan untuk segala usaha membendung dan mengawalnya termasuklah peruntukan untuk frontliners, vaksin Covid-19 yang dijangkakan dapat diperolehi awal 2021,”ujarnya.

Sementara itu, beliau menegaskan bahawa Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia tidak akan terus berhenti membangkitkan isu-isu yang disuarakan rakyat seperti isu pengeluaran KWSP dan moratorium kepada pihak kerajaan, demikian jelas Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Dr Asyraf Wajdi.

“Walaupun dua isu ini sudah ditambah baik namun daripada dapatan maklum-balas dan aduan rakyat kepada Pemuda UMNO Malaysia, kami mendesak Kerajaan khususnya Kementerian Kewangan untuk terus memperhalusi tuntutan rakyat dalam isu KWSP dan juga moratarium.

“Dalam isu i-Sinar KWSP, kriteria yang dikenakan untuk Kategori 2 haruslah dimansuhkan sepenuhnya supaya ahli KWSP yang berada dalam kesusahan dan memerlukan akses kepada simpanan mereka dibenarkan untuk membuat pengeluaran sehingga RM10,000 dalam tempoh masa yang paling singkat.

“Manakala dalam isu moratorium pula, bank-bank tempatan masih mengenakan pelbagai syarat membebankan walaupun Menteri Kewangan berjanji kelulusan adalah automatik bagi golongan B40, M40 dan Perniagaan Kecik & Sederhana (PKS), dan tempoh bayaran pinjaman ditambah sehingga dua hingga empat tahun lagi bagi mereka yang meminta moratorium.

“InsyaAllah, kami yakin bahawa Kerajaan PN tentunya akan mendengar keluhan dan suara rintihan rakyat ini,” ujarnya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.